Spor
  • 22.8.2009 02:45

TRANSFER YATTARA'YA BAĞLI...

Bordo-Mavili takımda yönetim, golcü takviyesi yapmakta kararlı. Ancak, 8 yabancısı olan Karadeniz Fırtınası'nda transfer, vatandaşlık hakkı elde eden İbrahima Yattara'nın elinde

Umut Bulut'un formsuzluğu, Gökhan Ünal'ın sakatlıktan yeni çıkması ve Barış Memiş'in tecrübesizliği Trabzon'un gol yollarında elini kolunu bağlıyor. Yönetim, golcü almakta kararlı... Ancak elde 8 yabancı var.

BOYD HEMEN ALINACAK
8 yabancının tamamı da takımın değişilmez oyuncuları. Bu nedenle Trabzonspor, Türkiye'de vatandaşlık hakkı elde eden Yattara'yı yabancı statüsünden kurtarmanın planlarını yapıyor. Yönetim, Rangers'da oynayan Kris Boyd'u transfer edecek. Mustafa Pektemek ve Mehmet Batdal da yerli golcü adayları

GABRİC İLK 11'E
Karadeniz ekibinin yeni transferi ilk resmi maçına Manisa'da çıkacak. Geldiği gün bağırsak enfeksiyonu geçiren Hırvat yıldız, Toulouse maçında da yedek kulübesindeydi.

SONG: HEPİMİZ SUÇLUYUZ!..
Trabzonspor'un Kamerunlu stoperi Song'dan öz eleştiri... Büyük şef lakaplı oyuncu, "Toulouse'a sadece defanstaki hatalar yüzünden yenilmedik. Sorun kollektif olarak iyi futbol oynayamamız. Bunu başardığımız takdirde her takımı rahatlıkla yeneriz" ifadelerini kullandı.

BELÇİKALI İSTENMİYOR
Belçikalı çalıştırıcı Hugo Broos, Bordo- Mavili takımla henüz 3 resmi maça çıkmasına rağmen yönetimden geçer not alamadı. Camiada konuşulan tek konu ise devre arasında Şenol Güneş'in başa geçeceği.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:36

İLGİLİ HABERLER