Gündem
  • 4.3.2021 22:14

Türkiye şehitlerine ağlıyor! 10 şehidimiz için başsağlığı mesajları geliyor.

Tatvan kırsalında yaşanılan kaza sonrası 11 şehidimiz için başsağlığı mesajları geliyor.

Bitlis - Tatvan kırsalında kırıma uğrayan askeri helikopterde bulunan 11 personel şehit olurken, 2 personel ise yaralandı.

Milli Savunma Bakanlığı, Tatvan’da meydana gelen helikopter kazasında yaralanan 3 askerin birinin daha şehit olduğunu, şehit sayısının 11'e yükseldiğini açıkladı.

 

TÜRKİYE'NİN BAŞI SAĞ OLSUN

Kazanın ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Lideri Meral Akşener gibi bir çok isim, tüm Türkiye'ye başsağlığı diledi.

İŞTE O MESAJLAR

Aliyev'den Erdoğan'a taziye mesajı

Aliyev'den Erdoğan'a taziye mesajı

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Bitlis’te askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 10 asker için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye dileklerini iletti.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Bitlis'te askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 10 asker için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi. Askeri helikopterin düşmesi sonucu Türk askerlerinin şehit olmasından son derece kederlendiğini belirten Aliyev, “Askeri helikopter kazasında Türk askerlerinin öldüğü haberine çok üzüldüm. Kendi ve Azerbaycan halkı adına sizlere, şehit askerlerin ailelerine ve akrabalarına başsağlığı diliyor, yaralılara acil şifa diliyorum. Allah rahmet etsin” dedi.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan Türkiye'ye başsağlığı mesajı

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan Türkiye'ye başsağlığı mesajı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Bitlis'te askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 9 asker için başsağlığı mesajı yayınladı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Bitlis'te askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 9 asker için başsağlığı mesajı yayınladı. Tatar, “Türkiye'de Bingöl'den Tatvan'a gitmekte olan Kara Kuvvetleri Komutanlığına ait askeri helikopterin düşmesi sonucu 9 askerimizin şehit olduğunu, 4 askerimizin de yaralandığını büyük ve derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Şahsım ve Kıbrıs Türk halkı adına yaralı askerlerimize acil şifalar dilerken, şehit düşen askerlerimize rahmet, ailelerine, yakınlarına ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı dilerim” dedi.

Stoltenberg'ten Türkiye'ye taziye mesajı

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile yaptığı telefon görüşmesinde Bitlis'te askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 10 asker için taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit Korgeneral Erbaş'ın oğlu ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere kalkan askeri helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Korgeneral Osman Erbaş'ın oğlu Yiğitalp Erbaş ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, ülkeye ve millete önemli hizmetlerde bulunan Korgeneral Osman Erbaş'ın elim bir kazada hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duyduğunu ifade ederek, şehit komutana Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay:

"Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere havalanan helikopterin düşmesi sonucu şehit olan kahraman askerlerimizin acısı yüreklerimizi yaktı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun."

 

Türkiye şehitlerine ağlıyor #1

 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar:

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu elim olayda şehit olan kahraman silah arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Asil Milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize acil şifalar diliyoruz."

 

Türkiye şehitlerine ağlıyor #2

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den helikopter kazasında şehit olan askerler için başsağlığı mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından, Bitlis'in Tatvan ilçesinde meydana gelen askeri helikopter kazasında şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayımladı. Bahçeli mesajında, “Bingöl'den Tatvan'a gitmek için bugün öğleden sonra kalkış yapan Kara Kuvvetleri'ne ait askeri bir helikopter bir müddet sonra kaza kırıma uğramıştır. Üzülerek ifade etmeliyim ki, 8'inci Kolordu Komutanımız Korgeneral Osman Erbaş'la birlikte 10 kahramanımız şehit olmuştur. Söz konusu kaza kırımda 3 kahramanımız da yaralanmıştır. Milletimizi acıya ve hüzne boğan bu elim hadisede şehit olan kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, yaralanan kahramanlarımıza şifalar diliyorum. İnanıyorum ki bu zor günleri de birlik ve kardeşlikle aşacağız. Türk milletinin, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, şehitlerimizin ailelerinin ve hepimizin başı sağ olsun diyorum. Rabbim'den niyazım, sabır ve metanetimizi arttırması, böylesi felaketlerden milletimizi ve güvenlik güçlerimizi korumasıdır. Vatan sağ olsun” ifadelerini kullandı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun:

 

"Bingöl'den Tatvan'a doğru havalanan Kara Kuvvetleri Komutanlığımıza ait helikopterin düşmesi sonucu 9 kahraman askerimizin şehadet haberi yüreklerimizi dağladı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun."

 

Türkiye şehitlerine ağlıyor #3

 

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca:

"Bingöl'den Tatvan'a giden ve askerlerimizi taşıyan helikopterin düşmesi sonucu; 9 vatan evladımız şehit olurken 4 askerimiz de yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

 

Türkiye şehitlerine ağlıyor #4

 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk:

"Bitlis’ten gelen acı haberle içimiz yandı. Helikopter kazasında şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar, ailelerine ve silah arkadaşlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

 

Türkiye şehitlerine ağlıyor #5

 

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan:

"Bitlis'ten gelen helikopter kazası haberi yüreklerimizi dağladı. Şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun."

 

Türkiye şehitlerine ağlıyor #6

 

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş:

"Bitlis'te helikopter düşmesi sonucu Şehid olan Kahraman Askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun."

 

Türkiye şehitlerine ağlıyor #7

 

İyi Parti Lideri Meral Akşener:

"Bitlis Tatvan'da askerî helikopterin düşmesi sonucu şehit olan kahraman evlatlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun..."

 

Türkiye şehitlerine ağlıyor #8

 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu:

"Bitlis’ten gelen acı haberle yüreğimiz dağlandı. Askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!"

 

Türkiye şehitlerine ağlıyor #9

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum:

"Askeri helikopterimizin Tatvan’da düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

 

Türkiye şehitlerine ağlıyor #10

 

 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk:

"Yüreğimiz Bitlis’ten gelen acı haberle yandı. Şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, ailelerimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

 

Türkiye şehitlerine ağlıyor #11

 

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül:

"Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere havalanan helikopterin düşmesi sonucu şehit olan kahraman askerlerimizin acısı yüreklerimizi yaktı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun."

 

Türkiye şehitlerine ağlıyor #12

 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu:

"Bingöl’den Tatvan’a giderken elim bir helikopter kazası sonucu şehadete yürüyen kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifa diliyorum. Başımız sağolsun"

 

Türkiye şehitlerine ağlıyor #13

 

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan:

"Başımız sağ olsun. Acımız çok büyük. Bitlis’te helikopter kazasında şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum."

 

Türkiye şehitlerine ağlıyor #14

 

 

AK Parti MKYK ve MYK Üyesi - Parti Sözcüsü Ömer Çelik yayınladığı mesajda, “Bitlis'ten Tatvan'a giden askeri helikopterin kazaya uğraması sonucu 10 kahraman askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz yaralandı. Milletimizin ve Kahraman Silahlı Kuvvetlerimizin başı sağolsun. Şehitlerimize rahmet olsun. Yaralılarımıza acil şifa diliyoruz” dedi.

MHP Genel Merkezinden yapılan açıklamada, “Bitlis Tatvan bölgesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu 10 askerimiz Şehit, 3 askerimiz yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu mesajında, “Bitlis'ten gelen acı haberle yüreğimiz dağlandı. Askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Spor camiasından şehit askerler için başsağlığı mesajı

Spor camiasından şehit askerler için başsağlığı mesajı

Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere kalkış yapan helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 10 asker için spor camiası başsağlığı mesajı yayımladı.

Fenerbahçe Spor Kulübü mesajında, "Bitlis'e bağlı Tatvan ilçesinin yakınlarında askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar dileriz. Türkiye Bayrağı Milletimizin başı sağ olsun” ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray Spor Kulübünden yayınlanan mesajda, “Bitlis'in Tatvan ilçesinde kaza kırıma uğrayan askeri helikopterde şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı; yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz” denildi.

Beşiktaş JK yayınladığı mesajda, “Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere kalkış yapan helikopterin düşmesi sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralanan askerlerimize acil şifalar dileriz” ifadelerine yer verdi.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, “Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait askeri helikopterin Bitlis'in Tatvan ilçesinde düşmesi sonucunda şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve ordumuza başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Güncellenme Tarihi : 4.3.2021 23:05

İLGİLİ HABERLER