Spor
  • 2.11.2020 23:19

Türkiye'nin konuştuğu Ali Akman'ın tuttuğu takım ortaya çıktı

TFF 1. Lig takımlarından Bursaspor'da forma giyen Ali Akman'ın sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. 18 yaşındaki yeteneğin hangi takıma transfer olacağı merak konusu. Peki Ali Akman hangi takımı tutuyor? Genç oyuncunun sosyal medya hesabından daha önce yaptığı hamleler onun tuttuğu takımı da gözler önüne seriyor.

Ali Akman Bursaspor'u bu sezon sırtlayan futbolcuların başında geliyor.

18 yaşındaki Ali Akman'ın Bursaspor formasıyla TFF 1. Lig'de çıktığı 8 maçta 7 gol atıp 1 asist yapması sonrasında transfer dedikoduları basında yer almaya başlandı. Peki sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncu hangi takımı tercih edecek?

Futbolu Galatasaray Kaptanı olarak bırakan ve sarı kırmızılı renklere gönül verdiği bilinen Ayhan Akman'ın yeğeni olan Ali Akman'ın hangi takımı tuttuğu ortaya çıktı.

Adı Fenerbahçe ile anılan futbolcunun sosyal medya hesabından Galatasaray'ın şampiyon olduğu süreçlerde yaptığı beğeniler dikkat çekti. Akman'ın sosyal medya hesabındaki bu hamlelerin onun Galatasaraylı olduğu yönünde yorumlandı.

Öte yandan Galatasaray'ın eski kaptanı Ayhan Akman, Ali Akman ile yaptığı açıklamada 'benimle sürekli konuşuyor ve ne yapması gerektiğini soruyor, onunla hep görüşüyoruz' dedi.

 

Ali Akman'ın 2015 yılında sosyal medya hesabından yaptığı beğeniler.
Güncellenme Tarihi : 2.11.2020 23:21

İLGİLİ HABERLER