
TUTUKLU İKİ BAŞKAN MAÇI BERABER İZLEMİŞ...
Futbolda şike soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilen iki kulüp başkanından Yıldırım ve Odyakmaz cezaevinde Sivasspor-Fenerbahçe maçını beraber izlemişler.
3 Temmuz 2011 sabahı başlatılan Şike Soruşturması ve teşvik iddiaları nedeniyle, dün akşamki maçta iki kulübün başkanı da tribündeki yerlerini alamadı.
Metris Cezaevi'nde tutuklu olarak bulunan Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın karşılaşmayı beraber televizyondan takip ettikleri bildirildi. Her iki başkanın da karşılaşma boyunca heyecandan yerlerinde duramadıkları kaydedilirken, Sivasspor'un attığı gollerin ardından Mecnun Odyakmaz'ın büyük bir sevinç yaşadığı öğrenildi. Karşılaşma sonunda Aziz Yıldırım, takımı 2-0 galip gelen Odyakmaz'ı tebrik etti.
( Milliyet)
Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 12:31