Asayiş
  • 11.9.2013 11:59

Tuvalette böyle ölüm görülmedi!

FATİH'te belediye temizlik işçisi Nurettin Özcan girdiği tuvalette ellerini yıkarken başına isabet eden tek kurşunla hayatını kaybetti. Yol boyunca bulunan 30 kameranın kayıtlarını inceleyen polis, Aydın O'nun yolda bulduğu tabancayı girdiği tuvalette denerken ateş alması sonucu Nurettin Özcan'ı öldürdüğünü tespit etti. Kaldığı otele kadar kamera  kayıtlarından takip edilen zanlı gözaltına alındı ve suçunu itiraf ettikten sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Fatih, Katip Kasım Mahallesi, Katip Kasım Camii Sokak'ta bulunan Katip Kasım Camii'nin tuvaletinde 8 Eylül 2013 tarihinde meydana gelen olayda Belediye temizlik görevlisi Nurettin Özcan tuvalet lavabosunun önünde öldürülmüş olarak bulundu. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri 3 çocuk babası Nurettin Özcan'ın (59) şakağına isabet eden tek kurşunla hayatını kaybettiğini tespit etti. Yapılan incelemede bir tuvalet kabininin kapısında bir delik, içinde de 9 mm çapında bir boş kovan bulundu.

ŞÜPHELİ OTELİNE KADAR KAMERA GÖRÜNTÜLERİYLE TAKİP EDİLDİ

Esrarengiz cinayeti aydınlatmak için harekete geçen Cinayet Büro Amirliği ekipleri tuvaletin girişinde bulunan kamera kayıtlarından olaydan sonra telaşlı şekilde çıkan bir kişiyi tespit etti. Çevrede bulunan diğer güvenlik kameralarını da incelemeye alan polis 30 ayrı işyerinin güvenlik kamerası kullanılarak şüphelinin kaldığı oteli belirledi. Polis otelde yaptığı incelemede bu kişinin yaralama suçundan daha önceden sabıkası bulunan Aydın O. (24) olduğu anlaşıldı.

"TUVALET KABİNİNDE SİLAHI DENİYORDUM"

Şüpheliyi yakalamak için başlatılan çalışmada Aydın O. gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen Aydın O.'nun ifadesinde "Yolda bir silah buldum. Saklayarak tuvalete girdim. Amacım onu kontrol etmekti. Tuvalet kabinine girdim. Silahı incelerken aniden ateş aldı. Kurşun kapıyı delip dışarı çıktı. Kapıyı açtığımda bir adamın yerde yattığını görünce paniğe kapıldım. Hemen oradan kaçtım" dediği belirtildi.

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Şüpheli Aydın O.'nun çöpe attığını söylediği silah yapılan aramalarda bulunamadı. Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye çıkarılan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:07

İLGİLİ HABERLER