Medya
  • 17.1.2023 11:01

tv100 patronu Kılıçdaroğlu'na gidip binbir özür diledi

Katıldığı yayında yaşanan SADAT 'krizi'nin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TV100 Yönetim Kurulu Başkanı Necat Gülseven ile 1 saat 15 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu, olayın ardından işten çıkarılan 3 emekçinin işe geri alınmasını istedi. Gazeteci ve TV yorumcusu Barış Yarkadaş, işten çıkarılan reklamcıların işe geri döneceğini aktardı.

tv100 patronundan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na ziyaret! SADAT reklamının ardından…

SADAT'ın; tv100'e, Uğur Dündar'a, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na kurduğu reklam kumpası sonrası 3N Medya Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Necat Gülseven ile Kılıçdaroğlu CHP Genel Merkezi'nde bir saat 15 dakika görüştü. Kılıçdaroğlu, Gülseven'den işten çıkarılan 3 reklamcının işe alınmasını istedi. Gülseven de o isimlerin tekrar işe alınacağının sözünü verdi.

TV100.com'un haberine göre Kılıçdaroğlu-Gülseven görüşmesi 1 saat 15 dakika sürdü. "Yaşananların bir yayıncılık kazası olduğunu" vurgulayan Kılıçdaroğlu, olayın ardından işten çıkarılan üç çalışanın işe geri alınmasını istedi. Kılıçdaroğlu "O üç arkadaşımızın böyle bir hatadan dolayı işsiz kalmasına benim yüreğim elvermez. Sizi de zora sokmayacaksa lütfen arkadaşlarımızı işe geri alın. Onlarla konuşun, benim selamlarımı da iletin. Lütfen böyle bir şeyden dolayı kimse işsiz kalmasın" dedi.

Görüşmede Necat Gülseven, TV100’ün tüm gruplara eşit mesafede olduğunu belirtti. CHP lideri Kılıçdaroğlu da "Yaşanan son durum bir talihsizliktir. Bunlara da hiç takılmayın" ifadelerini kullandı.

Samimi bir ortamda geçen görüşme sonrası Kılıçdaroğlu ve Gülseven birlikte fotoğraf çektirdi.

Güncellenme Tarihi : 17.1.2023 11:09

İLGİLİ HABERLER