U17 Millilerden büyük başarı
Yunanistan'ın Patras kentindeki Pampeloponnisiako Stadı'nda oynanan maçta Norveç'in golleri 7. dakikada Svendsen ve 29. dakikada Lorentzen'den gelirken, Türkiye'nin gollerini ise 27 ve 46. dakikada takım kaptanı Enes Ünal, 63. dakikada Doğuş Can İncedere kaydetti.
Grupta oynanan diğer maçta ise Polonya ev sahibi Yunanistan'ı 2-1 mağlup etti. Türkiye, Elit Tur'daki ikinci maçında 27 Mart Perşembe günü saat 16.00'da Yunanistan ile karşılaşacak.
TECİMER: "GALİBİYETLE BAŞLAMAK ÇOK ÖNEMLİ"
U17 Milli Takım Teknik Direktörü Hakan Tecimer, Norveç'i 3-2 yenerek Elit Tur'a galibiyetle başlamanın çok önemli olduğunu söyledi.
Maçın ilk yarısında istediklerini çok fazla ortaya koyamadıklarını belirten Hakan Tecimer, "7. dakikada yediğimiz golden sonra toparlandık ve berberliği sağlasak da hemen ardından mağlup duruma düşmek sıkıntıya neden oldu. Ancak ikinci yarıdaki etkili oyunumuz ve kritik anlarda bulduğumuz gollerle maçı kazanmayı bildik. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Amacımız 4 yıl aradan sonra U17 Avrupa Şampiyonası'na katılmak. Bunun için de ilk hedefimiz Yunanistan'ı yenmek" dedi.
ENES ÜNAL: "GALİBİYETTEN DOLAYI SEVİNÇLİYİZ"
U17 Milli Takım'ın Norveç'i 3-2 yendiği maçta Türkiye'nin ilk 2 golüne imza atan Enes Ünal, alınan galibiyetten dolayı çok sevinçli olduklarını söyledi.
3 puanın morali ile Perşembe günkü Yunanistan maçını da kazanmak istediklerini söyleyen Enes Ünal, "Tek hedefimiz Mayıs ayındaki U17 Avrupa Şampiyonası'na katılmak" diye konuştu.