Spor
  • 24.5.2024 11:02

Uğurcan Çakır, Trabzonspor'da son maçına çıktı veda etti

Trabzonspor, Beşiktaş’a mağlup olup Ziraat Türkiye Kupası hedefine ulaşamadı… Bu durumun ardından bordo-mavililerde işler değişti. Bu maçın ardından kupa ile taraftara veda etmeye kaptan Uğurcan Çakır, çocukluk aşkından buruk ayrıldı. 

Olimpiyat Stadı’nda oynanan Türkiye Kupası finalini Trabzonspor kazansaydı, Uğurcan Çakır tüm tribünleri alkışlayacak, sonra da veda edecekti.

 

Ancak maç kaybedildi. Kaptan çocukluk aşkından buruk ayrıldı. Dün akşam son kez Trabzonspor forması giyen Uğurcan maçtan sonra ayrılık açıklaması yaptı.

* Üzgünüz ne diyebiliriz. Final kaybetmek üzüntü veriyormuş onu görmüş oldum. Bölüm bölüm iyi oynadığımız zamanlar vardı, bölüm bölüm Beşiktaş’ın üstünlüğü vardı. Öne geçtikten sonra kendi savunma hattımızda agresif değildik. Üzgünüz.

* Buraya gelen, ekrandan izleyen taraftarlarımıza kupa hediye etmek istiyorduk.Bölüm bölüm iyi oynadığımız zamanlar oldu. Karmaşık duygular, üzüntü verici duygular. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz.

* Bu kulüp büyük kulüp, Trabzonspor kupalar almaya alışık kulüp. Biz Trabzonspor’u kupalar için sevmedik. Bizim için hayali kahraman gibi. Bu camia daha çok kupalar kazanacaktır, kaldıracaktır.

“TRABZONSPOR’U KUPALAR İÇİN SEVMEDİK”

* Ertuğrul Başkan, Abdullah hoca Trabzonspor için çalışan herkes, taraftarlar daha çok kupa kaldıracaktır.

* Ben olsam da olmasam da Trabzonspor’u kupalar için sevmedik. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Bu camia çok çok kupalar kaldıracaktır buna adım gibi eminim.

Transfer için söylemiyorum. Genel olarak söylüyorum. İsimler Trabzonspor’dan büyük değildir. Asıl olan Trabzonspor’dur. Bunu hem söyledim, hem de kalbimde yaşadım. Bugün final kaybetti ama daha çok kupalar kazanacaktır. Trabzonspor’u bu yüzden seviyorum.

Uğurcan Çakır'ın yeni takımıyla anlaştığı, hafta sonunda oynanacak Ankaragücü maçında cezası nedeniyle forma giyemeyeceği için açıklamanın bu hafta içinde yapılabileceği iddia ediliyor.

Bir başka iddia ise Trabzonspor yönetiminin açıklamayı Ankaragücü maçından sonraya bırakacağı yönünde.

Güncellenme Tarihi : 24.5.2024 11:03

İLGİLİ HABERLER