KAYNAK : Haber Vitrini
İSTANBUL - Basketbolda, Erkekler Avrupa Ligi (H) Grubu'ndaki 4. maçında Ülkerspor, İspanya'nın TAU Ceramica Vitoria takımına 89-72 yenildi.
Rakibiyle deplasmanda yaptığı ilk maçı 32 sayı farkla kaybeden Ülkerspor, prestij için çıktığı karşılaşmada, pota altını iyi savunamayınca, konuk ekip ilk dakikalardan itibaren üstünlüğü ele geçirdi. 5. dakikayı 9-4 önde geçen TAU Ceramica Vitoria, Harun ve Haluk'un sayılarına rağmen ilk periyodu 23-20 önde kapadı.
İkinci periyotta arka arkaya sayılar bulan İspanyol ekibi, 13. dakikayı 30-23 önde geçti. Bu dakikadan sonra iyi savunma yapan Ülkerspor farkı kapattı ve ilk kez 17. dakikada 34-33'lük skorla öne geçti. Ülkerspor bu üstünlüğünü koruyamayınca, konuk ekip ilk yarıyı 43-37 önde tamamladı.
Maçın ikinci yarısına iyi başlayan TAU Ceramica Vitoria, farkı açmaya başladı. Hücumda ve savunmada organize olamayan rakibi karşısında, 3. periyodun son dakikasında farkı 19 sayıya kadar (47-66) çıkaran konuk ekip, bu periyodu da 66-50 önde kapadı.
Karşılaşmanın son periyodunda üstün oyununu sürdüren TAU Ceramica Vitoria, karşılaşmadan 89-72 galip ayrılırken, Ülkerspor ise gruptaki 4. maçını da kaybetmiş oldu.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 15:59