Gündem
  • 19.11.2020 21:19

Ulusalcı yazarlar İsviçre işçisi oldu

Sözcü Gazetesi, merkezi İsviçre'de bulunan Beme Media A.G isimli şirket tarafından satın alındı. Sözcü ve Korkusuz'un ulusalcı yazarları Uğur Dündar, Rahmi Turan, Emin Çölaşan, İsmail Saymaz, Ümit Zileli ve Can Ataklı bundan böyle İsviçreli patronları Boyd Zachery Brannon'ın emirleri ile gazeteciliğe devam edecek.

Bugüne kadar çalışmalarını 'Estetik Yayıncılık' sahipliğinde sürdüren; Sözcü, Korkusuz ve Amk Spor gazeteleri ile GırGır Dergisi ve sozcu.com.tr, İsviçreli Beme Media A.G adlı şirkete satıldı. Beme Media adlı şirketin daha önce farklı bir isme sahip olduğu ve yeni bir kararla ismini değiştirdiği öğrenildi. Estetik Yayıncılık adlı şirketin İstanbul ofisinin de kısa bir süre önce İsviçre'ye taşındığı ortaya çıktı. Bünyesindeki gazete, dergi ve internet sitelerinin sahibi olan Estetik Yayıncılık’ın tek sahibi haline gelen Beme Media A.G’nin Yönetim Kurulu Başkanı ise Boyd Zachery Brannon.

İsviçreli patronlarının işçisi oldular

Uğur Dündar, Rahmi Turan, Emin Çölaşan, İsmail Saymaz, Ümit Zileli, Murat Muratoğlu, Soner Yalçın, Deniz Zeyrek, Necati Doğru ve Can Ataklı bundan böyle İsviçreli patronları Boyd Zachery Brannon'ın işçisi olacak. Boyd Zachery Brannon'ın emirleri ile gazeteciliğe devam edecek ulusalcı yazarların henüz yaşanan bu son gelişmeye ilişkin bir açıklaması da olmadı.

Güncellenme Tarihi : 19.11.2020 20:23

İLGİLİ HABERLER