Gündem
  • 27.1.2023 21:24

Ümit Özdağ'dan şok eden iddia.. Erdoğan’ı cumhurbaşkanı seçiyoruz, bana gerekçesini sorma

Ümit Özdağ'dan şok Akşener iddiası! 'Erdoğan’ı cumhurbaşkanı seçiyoruz, bana gerekçesini sorma'

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı.

“Geçen seçimde, neden seçim ikinci tura kalmadı” sorusunu gündeme getiren Özdağ, Akşener’in seçimlere son bir ay kala kampanyasını durdurduğunu belirterek, “Meral Akşener’in siyasal kampanyasını yöneten yönetici, seçimlerden bir ay önce Meral Akşener’in kendisini Ankara’ya çağırıp, genel merkezde dinlenmeyen odaya götürüp, ‘Erdoğan’ı cumhurbaşkanı seçiyoruz. Bana gerekçesini sorma’ dediğini, ben partiden ayrıldıktan sonra bana anlattı” dedi.

İsim vermediği söz konusu iddianın sahibinin kendisine, “Bunu açıklarsanız inkâr ederim” dediğini söyleyen Özdağ, bu kişinin kendisine ayrıca, “Ben, bu açıklamayı İstanbul’da seçimlerden üç gün sonra yaptım ve Meral Akşener telefonla beni tehdit etti” dediğini ifade etti.

Özdağ, “Meral Akşener de ben de bu kişinin kim olduğunu biliyoruz. Meral Akşener’in hiçbir tehdidinden korkma. Çık ve açıkla kardeşim. Türk halkına borçlusun” diye konuştu.

"Ekrem İmamoğlu, ikinci Erdoğan’dır"
Ekrem İmamoğlu, ikinci Erdoğan’dır. CHP’deki Erdoğan’dır. İmamoğlu, büyükelçilerin cumhurbaşkanı adayı, Türk milletinin değil. İmamoğlu’nun siyasette kutsalı yok. Cengiz İnşaat’la da kucaklaşıyor, HDP ile de kucaklaşıyor. 'Atatürk’le de bir kahve içmeyi çok isterdim' diye reklam ajansı tarafından yazıldığı çok belli olan bir cümle ile insanların karşısına çıkıyor. Türkiye’nin 20 yıllık Erdoğan macerasından sonra bir de İmamoğlu macerasına ihtiyacı yok.

"Erdoğan’ı cumhurbaşkanı seçiyoruz. Bana gerekçesini sorma"
Geçen seçimde neden seçim ikinci tura kalmadı? Meral Akşener, son bir ayda çalışmalarını durdurdu. Kampanya başladığı zaman oyları yüzde 16’ydı. Yüzde 7’ye kadar düşmesine müsaade etti. Meral Akşener'in aldığı oy kadar oy alsaydı seçim ikinci tura kalırdı. Bilerek yapıldığını biliyorum. Meral Akşener’in siyasal kampanyasını yöneten yönetici, seçimlerden bir ay önce Meral Akşener’in kendisini Ankara’ya çağırıp, genel merkezde dinlenmeyen odaya götürüp, 'Erdoğan’ı cumhurbaşkanı seçiyoruz. Bana gerekçesini sorma' dediğini, ben partiden ayrıldıktan sonra bana anlattı. 'Bunu açıklarsanız inkâr ederim' dedi. Bir de şunu ekledi, 'Ben, bu açıklamayı İstanbul’da seçimlerden üç gün sonra yaptım ve Meral Akşener telefonla beni tehdit etti' dedi. Meral Akşener de ben de bu kişinin kim olduğunu biliyoruz. Meral Akşener’in hiçbir tehdidinden korkma. Çık ve açıkla kardeşim. Türk halkına borçlusun.”

Güncellenme Tarihi : 29.1.2023 00:20

İLGİLİ HABERLER