Medya
  • 31.10.2022 21:59

Ümmeti hedef alan spiker ayetlerle dalga geçen Metehan Demir'in karısı çıktı!

Ümmeti hedef alan Deniz Demir, ayetlerle dalga geçen Metehan Demir'in karısı çıktı! Katranı kaynatsan da olur mu şeker?

TRT Haber spikeri Deniz Demir'in ümmeti hedef aldığı yayın dışı konuşmasına tepki yağarken yeni bir ayrıntı ortaya çıktı. Deniz Demir'in Metehan Demir'in karısı olduğu öğrenildi. Aydın Doğan'ın elemanı Metehan Demir'in Kur'an ayetleriyle dalga geçtiği ortaya çıkmıştı.

 
 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajında, bültenin sonunda yayın dışına çıkıp ümmeti hedef alan ve provokasyona imza atan TRT spikeri Deniz Demir'e tepki yağdı.

"Bugün cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıldönümüydü. Bizi ümmet olmaktan çıkarıp, birey olma bilincini, cumhuriyet aydınlığını armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi sevgi saygı ve rahmetle anıyoruz." sözleriyle tepki çeken Deniz Demir'in sözlerinden sonra TRT yönetiminin spikeri ekrandan çekip disiplin soruşturması başlatmıştı.

Kocası Metehan Demir de Egemen Bağış ile birlikte ayetlerle dalga geçmişti

Diğer taraftan Deniz Demir'in Kur'an ayetleriyle dalga geçen Metehan Demir'in karısı olduğu ortaya çıktı.

 

2014 yılında dönemin AB Bakanı Egemen Bağış ile dönemin Hürriyet yazarı Metehan Demir'in rezil konuşması ortaya çıkmış ve kesip biçildiği iddia edilen görüşmede Kur'an ayetleri ile sureleri alaya alınmıştı.

Görüşmede "Google’a gir, Kuran’da bilmem ne diye search yap hepsi çıkıyor. Oradan beğen bir tane salla gitsin." ifadelerini kullanan Egemen Bağış ile Kur'an'ı alaya alarak ayet uyduran Metehan Demir, "Bakara iyi ya. Bakara makara" diye konuşmuştu.

 YENİ AKİT

Güncellenme Tarihi : 1.11.2022 04:52

İLGİLİ HABERLER