Spor
  • 23.7.2009 00:18

'UMUDUMUZU YİTİRMEDİK!..'

Dmitriy Ogai, yarın rövanş maçının yapılacağı Ali Sami Yen Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, gazetelerin, İstanbul'a kazanmak için geldiklerini yazdığını hatırlatarak, ''Galatasaray güçlü bir takım, önemli bir geçmişe sahip ve büyük başarılar kazanmış. Biz de yeni başlıyoruz ve umudumuzu yitirmiyoruz'' dedi.

Galatasaray'a göre bütçelerinin çok küçük olduğunu ve bu nedenle rakipleri gibi önemli oyunculara sahip bulunmadıklarını dile getiren Ogai, ''Kazakistan'daki maç çok zor oldu. Buradaki maç da bizim için zor olacak ama futbolcularımız maksimum performanslarını ortaya koyup, kazanmak için ellerinden geleni yapacaklar'' diye konuştu.

Kazak teknik direktör, Galatasaray gibi güçlü takımlarla yaptıkları maçlarla deneyim kazandıklarını ifade ederken, takımında eksik oyuncu olmadığını sözlerine ekledi.

TOBOL HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
Bu arada FC Tobol, yaptığı antrenmanla yarınki maçın hazırlıklarını tamamladı.Konuk ekip, Ali Sami Yen Stadı'nda, teknik direktör Dmitriy Ogai yönetiminde çalıştı. İlk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmanda futbocular, ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas ve taktik çalışmalar yaptılar.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:09

İLGİLİ HABERLER