Spor
  • 19.1.2012 03:00

ÜNAL AYSAL'IN TERİM İLE İLGİLİ SÖYLEDİKLERİ YALAN ÇIKTI!..

Medyanın bu büyük skandalını Milliyet Gazetesi Yazarı Ercan Güven çıkardı.
Özellikle Hürriyet Gazetesi son bir haftadır Galatasaray üzerine yalanlanan haberlere imza atıyor.Gazetenin Melo'nun Fenerbahçe'ye giderim haberinden sonra Başkan Ünal Aysal'ın Terim ile ilgili söylediği iddia edilen sözleri de yalan çıktı.
Hürriyet Gazetesi'nin ardı ardına Galatasaray ile ilgili yalan haberleri'nin Fenerbahçeli damat Ercan Saatçi ile bir ilgisinin olup olmadığı araştırılıyor.

İŞTE ERCAN GÜVEN'İN KONUYLA İLGİLİ YAZISI

Ünal Aysal’ın “söylemedikleri”!
“Florya’da rahatsızlık var” mış!..
Neden?..
Başkan Ünal Aysal, “Hocamızın alıngan bir yapısı var” demiş.
“Ronaldinho’yu ister misin” teklifine duygusal tepki göstermiş Fatih Terim ve “İstemez” cevabı vermiş.
Aslında Başkan Aysal’ın, Asbaşkan Öztürk ve Tulun’a arka çıkmasına bozuluyormuş.
Eyvah!..
Galatasaray’da iç kavga kapıda!..
Yahu ben sayın Ünal Aysal’ın ekrandaki açıklamalarını iki kere dinledim, bu lafların hiçbirini duymadım.
Kim nasıl tespit ettiyse tebrik ederim.
* * *
Bakın, açık açık yazayım:
Buna “Olta atmak” denir. “Tahmin” ile “temenni”yi harmanlarsınız, geçmişten gelen ipuçlarının bulandırdığı suda çapari yaparsınız!
İpuçları ve geçmiş çok önemlidir.
Mesela Terim güçlendikçe kontrol alanını genişletmek isteyen bir yapıdadır ve yönetimin yetkileri bile bu genişleme arzusunun sınırları içindedir.
Ünal Aysal’ın tarzı tam bilinmemekle birlikte başarılı bir işadamı olduğuna göre çalışanlarına arada sırada ayar vermesi kaçınılmaz, Terim’in sevmediği Tulun’a sahip çıkması malumdur.
Sayın Öztürk’ün, Fatih Hoca ile yıldızının pek barışık olmadığını bilmeyen yoktur zaten.
Bu koşullarda kim şaşırabilir “Florya’da rahatsızlık var” lafına?
Olmasa da “olabilir” pekala!..

* * *
Zaten kaybetmek yok bu işte.
Zorlama yorum sahipleri hep kazanır.
Başkan Aysal, Teknik Direktör Terim veya adı geçenlerden herhangi bir çıkıp “Yok öyle bir şey” dese, bu sefer düzgün ve yolunda giden Galatasaray hakkında konuşacak şeyler bulursunuz.
Üzerine gidip didiklerseniz; olmayan gerilimi zorla yaratırsınız.
Diyelim ki, Galatasaray ispatladı “rahatsız” olmadığını... Fark etmez; yine balkondasınız.
Ligin zirvesindeki kulüpten bol bol haber size. İki televizyon programlık malzeme.
Ayıp mı?
Ayıplayan nerede?

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 10:23

İLGİLİ HABERLER