
Ünlü dizi oyuncusu kayboldu!..
Ünlü oyuncudan haber alamayan arkadaşları endişe ile gelecek güzel haberleri beklemeye başladı.
Rol aldığı "Güzel Günler Göreceğiz" filminin ekibiyle 23. Türk Film Günleri'ne katılmak için Almanya'ya giden Feride Çetin, Berlin'de kaybolunca polis ve arkadaşları alarma geçti.
Film festivali için Almanya'ya giden oyuncu Feride Çetin, Berlin'de kayboldu. Çetin, başrolünü oynadığı, Hasan Tolga Pulat'ın yönettiği "Güzel Günler Göreceğiz" filminin ekibiyle Münih Sinema Türk Derneği tarafından düzenlenen ve 9 uzun metraj yapımın gösterileceği 23. Türk Film Günleri'ne katılmak için geçen hafta Almanya'ya gitti.
Habertürk'ün haberine göre; Gasteig Kültür Merkezi'nde düzenlenen film günleri etkinliği kapsamında Çetin, cuma günü yönetmeni Hasan Tolga Pulat, senarist Emre Kavuk ve rol arkadaşı Barış Atay ile filminin Carl-Orff-Saa'da yapılan gösterimine katıldı.
Pazar günü ise Münih'ten ayrılıp Berlin'de bir arkadaşının yanına gideceğini açıklayan Çetin'den daha sonra haber alınamadı.
Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:27