Asayiş
  • 28.5.2024 01:10

Ünlü model fotoğraf çekimi sırasında trenin altında kaldı

Ünlü model trenin altında kaldı! Fotoğraf çekiliyordu
Meksika'da yaşayan 30 yaşındaki Venezuelalı model Cinthya Nayeli Higareda Bermejo'ya tren raylarında fotoğraf çekimi sırasında hızlı tren çarptı. Ünlü model olay yerinde yaşamını yitirdi.

Raylarda fotoğraf çekimi yapan Venezuelalı modele hızlı tren çarptı -  Londra Gazete

Meksika'nın Zacoalco de Torres kasabasında tren raylarında fotoğraf çektirmek isteyen Venezuelalı model Cinthya Nayeli Higareda Bermejo'ya hızlı tren çarptı. Ünlü model, çarpmanın etkisiyle olay yerinden hayatını kaybetti.

Model, 30, killed after clothes became tangled in passing high-speed train  during photoshoot near tracks in Mexico | The Sun

Olay, Guadalajara kenti yakınlarındaki Zacoalco de Torres kasabasında meydana geldi. 30 yaşındaki model Bermejo, raylarda fotoğraf çekimi yapmak isterken kıyafetleri hızla gelmekte olan hızlı trene takıldı.

OLAY YERİNDE FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ
Model Bermejo'nun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Otopsi yapılmak üzere raylardan alınan modelin cenazesi ailesine teslim edildi.

Jalisco Eyaleti savcısı Joaquín Méndez Ruiz, "Kurban fotoğraf çekimine katılıyordu ve trene çok yaklaştı. Tren, kıyafetlerini kendine çekti ve bu da ölümüne neden oldu. Her şey bir kazayı işaret ediyor." dedi.

Güncellenme Tarihi : 28.5.2024 02:23

İLGİLİ HABERLER