Unuttuğu telefon için evine geldi, gördüğü manzara karşısında şoke oldu

2 dk okuma
Unuttuğu telefon için evine geldi, gördüğü manzara karşısında şoke oldu

Hızlı Özet

Kırıkkale'de alkollü olduğu iddia edilen kişinin mutfakta çıkardığı yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Köye giderken unuttuğu telefonunu almak için geri dönen babası ise gördüğü manzara karşısında şoke oldu.






Kırıkkale'de alkollü olduğu iddia edilen kişinin mutfakta çıkardığı yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Köye giderken unuttuğu telefonunu almak için geri dönen babası ise gördüğü manzara karşısında şoke oldu.





Yangın, akşam saatlerinde Kurtuluş Mahallesi 737'inci Sokak üzerindeki apartmanda meydana geldi. Alkollü olduğu iddia edilen bir kişi, 4 katlı apartmanın ikinci katındaki mutfak bölümünde bulunan ankastre ocağı yakmaya çalıştığı sırada yangına sebep oldu. Alevler kısa sürede mutfağın tamamını sardı. Çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler, kısa sürede müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Yangın sırasında da alkollü vatandaşın evden ayrılarak kayıplara karıştığı öğrenildi. Mahalle sakinleri ise yangının çıktığı apartmanın önünde bekleyerek ekiplerin müdahale anını izledi.



Alkollü vatandaşın babası Necati Akıncı, evinde unuttuğu telefonunu almak için köy yolundan geri döndüğünü belirterek, "Telefonu unuttum, evden almak için geri geldim. Baktım ki ev yanıyor" dedi. Eve girdiklerinde yangının devam ettiğini belirten itfaiye eri Ümit Bozbıyık, "İçeri girdiğimizde yangın devam ediyordu ankastrede. Su ile müdahale ederek yangını kısa sürede söndürdük diğer odaları da yanmaktan kurtardık" diye konuştu.



Evin yandığını görür görmez itfaiyeyi aradığını anlatan mahalle sakini Cihan Yılmaz, "Biz evde oturuyorduk. Ambulans seslerini duyunca çıktımızda ikinci kattaki yangını gördük. Daha sonra itfaiyeyi aradık. İtfaiyeye müdahale etti ve yangın şuanda söndürüldü" ifadesini kullandı. Mahalle sakini Muzaffer Çam ise, "Buradaki evden dumanların çıktığını gördük. Hemen itfaiyeyi aradık. Ambulansta geldi. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndü. İyi ki evde kimse yokmuş Allah'a şükür" şeklide konuştu.




Bu haber 700 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Gülistan Doku soruşturmasında 6. dalga operasyon: 11 şüpheliye gözaltı
Asayiş

Gülistan Doku soruşturmasında 6. dalga operasyon: 11 şüpheliye gözaltı

Gülistan Doku soruşturmasında 6. dalga operasyon: 11 şüpheliye gözaltı kararı! Aralarında emniyet mensupları da var

Habervitrini9127 Görüntüleme
Vanlı Kara Haydar'ın eşi Çağla Öz de gözaltına alındı
Asayiş

Vanlı Kara Haydar'ın eşi Çağla Öz de gözaltına alındı

Van'da düzenlenen düğünde takılan altınlarla gündeme gelen Mehmet Fatih Tançalan'ın ardından sosyal medya fenomeni olan eşi Çağla Öz de gözaltına alındı. İstanbul'da Mali Şube ekiplerince yakalanan Öz'ün emniyetteki işlemleri sürüyor.

Habervitrini11688 Görüntüleme
'Vanlı Kara Haydar'ın eşi sosyal medya fenomeni Çağla Öz yakalandı
Asayiş
#gozalti#Çağla Öz Tançalan#Vanlı Kara Haydar

'Vanlı Kara Haydar'ın eşi sosyal medya fenomeni Çağla Öz yakalandı

Sanal medya ünlüsü Çağla Öz ile yine sanal medyada 'Vanlı Kara Haydar' olarak tanınan Mehmet Fatih Tançalan'ın pazar günü Van'da düzenlenen düğününe ait görüntüler, çeşitli medya organlarında geniş yankı uyandırdı.

Habervitrini13352 Görüntüleme
Kara Haydar'ın altınları bakın nerede bulundu
Asayiş

Kara Haydar'ın altınları bakın nerede bulundu

Tançalan'ın 2020'den itibaren 74 bin ticari kar gösterdiği ancak eşi Çağla Öz ile hesaplarındaki para trafiğinin 222 milyon TL'yi aştığı ortaya çıktı. Kara Haydar'ın MASAK raporunda adı geçen kayınvalidesi gözaltına alınırken gelin Çağla Öz'ün arandığı açıklandı. Öte yandan 45 milyon değerinde olduğu iddia edilen altınlar ise odunlukta bulundu… İşte şok detaylar!

Habervitrini10680 Görüntüleme