Spor
  • 18.8.2009 00:04

UYGUN: '2 YENİLGİ İLE YIKILMAYIZ!..'

Antrenmana, Sivasspor'un ön anlaşma imzaladığı ve bugün sağlık kontrolünden geçirilen Cezayir asıllı futbolcu Hameur Bouazza da katıldı. Teknik direktör Uygun, antrenmanın başında oyuncularını çevresine toplayarak yaklaşık 20 dakika süren bir konuşma yaptı. Uygun, daha sonra oyunculara ''hoş geldin'' demek amacıyla takıma yeni katılan Hameur Bouazza'yı alkışlattı.


Fenerbahçe maçında ilk 11'de forma giyen oyuncuların düşük tempolu koşu gerçekleştirdiği idmanda, diğer oyuncular sürate yönelik çeşitli çalışmaların ardından dar alanda maç yaptı. Bülent Uygun, antrenmanda yaptığı açıklamada, ''Dün, dünde kalmıştır, yarınlara bakmak lazım. Sivasspor camiası sadece böyle bir iki mağlubiyet almakla herhangi bir şekilde yıkılmaz'' dedi.

Yıpratan, rencide eden eleştiriler olduğunu kaydeden Uygun, ''Ama bunların tabii ki sahada cevabı verilecek, verilmesi gerekir. Onu da futbolcu kardeşlerimize anlattık'' diye konuştu.

Şimdiye kadar hiç kimsenin gerçekleştiremediği başarıları elde etmiş bir takımın tekrar o başarıları gösterme mecburiyeti olduğunu ifade eden Uygun, futbolcularının da bunun bilincinde olduğunu söyledi. Sakatlık ve transferler konusunda yaşadıkları sıkıntılara da değinen Uygun, şöyle konuştu:
''Bunlar bir etken ama bu bahanenin arkasına sığınmamak gerekiyor. Buradaki bütün olabilecek sorumluluk tabii ki bana ait, bu kaçınılmaz. Mesuliyetten kaçan değil, sorumlulukları üzerine alan bir insan olarak da bu takımın neler yapacağını, neler yapabileceğini iyi bilen bir insanım.''

BOUAZZA YARIN İMZA ATIYOR
Yeni transferleri Hameur Bouazza'yı bugün sağlık kontrolünden geçirdiklerini hatırlatan Uygun, bu futbolcunun yarın sabah noterde imza atacağını, Shakhtar Donetsk takımıyla yapacakları maça da yetiştirmeye çalışacaklarını söyledi.

Takıma iki transfer daha düşündüklerini belirten Uygun, şunları kaydetti:

''Bu takıma katkı sağlayacak iki transferi daha yaptığımızda, arkadaşlar da formunu önümüzdeki haftalarda tam anlamıyla bulduğunda tekrar Sivasspor gerçek gücüne dönecektir. Sıkıntılar aşılmak için vardır. Korkusuzca ve cesaretle üstüne gidenler muhakkak ki güzel şeyleri başarıyor. Bizim Sivasspor da hiçbir şeyden korkmadan yoluna devam edecektir.''
Anadolu takımlarının ''büyük takımlara'' her zaman doğal olarak yenildiğini ifade eden Uygun, sözlerini şöyle tamamladı:

''Yendikleri zaman ise inanılmaz derecede bir keyif ve mutluluk yaşamışlardır. İki tane çok önemli büyük maçı kaybettik. Tabii bu başarıdan sonra insanların bizim üzerimizde beklentileri çok artmıştı. Ben, açıkçası futbolcu kardeşlerimin şu ana kadar başardıklarından dolayı gurur duyuyorum. Bundan sonra da başarmaya devam edeceklerdir. Sevenler, desteğini esirgemesinler.''

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:42

İLGİLİ HABERLER