Yaşam
  • 3.11.2006 10:21

ÜZERİNE AĞAÇ DEVRİLEN KADIN ÖLDÜ!..

İZMİR'in Konak İlçesi'nde belediye otobüsünün çarptarak devirdiği ağacın altında kalan Melahat Demircan öldü, yanındaki Müşerret Doğan ise yaralandı.


      Kaza, geçen çarşamba günü Karataş Semti Mithatpaşa caddesi Sabancı Kültür Merkezi yakınlarında meydana geldi. Göztepe Semti'nden Konak İlçesi istikametine giden İzmir Büyük Şehir Belediyesi'ne bağlı İZELMAN şirketinde görevli Süleyman Demirci yönetimindeki 94601 plakalı yolcu otobüsü, iddiaya göre bir araç tarafından sıkıştırıldı. Kaza yapmamak için direksiyonu kıvıran Demir, otobüsün kontrolunu kaybederek yol kenarındaki ağaca çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kırılan ağaç, yoldan geçmekte olan 59 yaşındaki Melehat Demarcan ve 58 yaşındaki Müşerret Doğan'nın üzerine devrildi. Ağır yaralanan Demircan ile Doğan, Dokuz Eylül Ünevirsitesi'ne kaldırıldı. Demircan yapılan müdalelere rağmen kurtarılamadı. Doğan'nın ise diz kapağı ve kaburgalarından birinde kırıl olduğu bildirildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor. DHA

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 01:55

İLGİLİ HABERLER