Spor
  • 13.5.2006 14:19

VAHİD HALİLHODZİC, VEDA MAÇINA ÇIKIYOR

GÖKMEN ŞAHİN
TRABZON - Turkcell Süper Ligi'nin 34. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı müsabakayı cezası nedeni ile İzmir Atatürk Stadyumu'nda oynayacak olan Trabzonspor'da, Teknik Direktör Vahid Halilhodzic veda maçına çıkıyor.
Trabzonspor'da ligin 7. haftasında alınan Vestel Manisaspor mağlubiyetinin ardından Şenol Güneş'in görevinden istifa etmesinin ardından 9. haftada oynanan Samsunspor maçıyla göreve başlayan Vahid Halilhodziç, yarın bordo-mavili takımın başında son maçına çıkıyor.
Devre arasında yaptığı operasyonla ve sert çıkışlarla dikkat çeken Halilhodzic, 9 oyuncu gönderip, yerine 8 oyuncu getirmişti. Bu büyük değişimin ardından bordo-mavililer, ikinci yarının en iyi çıkış yapan takımlarından biri olurken, kan değişikliği sonrası, ligde ve kupadaki 12 maçta aldıkları bir yenilgi ile üst sıralara hızla tırmandı. Halilhodziç, davranışlarıyla kiminin desteğini alırken, kiminin de sert eleştirilerine maruz kaldı.
Trabzonspor ligde yarın Beşiktaş karşısında Vahid Halilhodziç yönetimindeki 26. müsabakasına çıkacak. Geride kalan 25 maçta bordo-mavililer 12 galibiyet alırken, 8 mağlubiyet ve 5 beraberlik elde etti. Trabzonspor rakip kalelere 40 gol gönderirken, kalesinde 29 gol gördü. Trabzonspor Boşnak hoca yönetiminde Türkiye Kupası'nda oynadıkları 4 maçta ise 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde ettiler, attıkları 6 gole karşılık 5 gol yediler.
Trabzonspor, saha kapatma cezası nedeniyle İzmir' de oynanacak olan Beşiktaş maçı için bu sabah özel bir uçakla İzmir'e gitti. Hafta içinde görevden ayrılma kararını açıklayan Vahid Halilhodziç de son kez Trabzon'dan ayrıldı. Halilhodziç, İzmir'den İstanbul'a geçeceğini ve oradan da Fransa'ya gideceğini belirtti.
Akciğer enfeksiyonu geçiren Fatih Akyel ile birlikte sağ arka baldırında sakatlığı bulunan ve hafta içinde yapılan çalışmalara katılmayan Lee Yong'un Beşiktaş maçında oynamasının zor olduğu belirtilirken, bordo-mavili takımın yarın Beşiktaş karşısına Jefferson, Ufukhan, Erdinç, Stepanov, Celaleddin (Djokaj), Hasan, Hüseyin, Szymkowiak, Gökdeniz, Yattara ve Fatih Tekke 11'i ile çıkması bekleniyor. Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:52

İLGİLİ HABERLER