Spor
  • 3.1.2015 02:21

Van Gaal'in notu dikkat çekti

Manchester United Teknik Direktörü Louis van Gaal’in Stoke City karşılaşmasında not defterine yazdığı “Aptalca frikik” maddesi gündeme oturdu.

Louis Van Gaal’in, Manchester United’ın Stoke City ile 1-1 berabere kaldığı maçla ilgili notlarını aldığı defterde “Aptalca frikik” yazması bir foto muhabirin gözünden kaçmadı.

Stoke City karşılaşmasında Manchester United adına frikiklerde Ashley Young ve Juan Mata topun başına geçen iki isim olurken Van Gaal’in hangi oyuncu için bu notu aldığı bilinmiyor.

İngiltere’ye geldiği günden bu yana “aptalca” kelimesinin çok kullanan Hollandalı hoca, basın toplantılarında hoşuna gitmeyen sorular için “Aptalca” yorumu yapıp cevap vermemeyi tercih ediyor.

Tecrübeli çalıştırıcı daha önce golden sonra formasını çıkardığı için sarı kart gören Robin van Persie ve derbide kırmızı kart gören Chris Smalling’in hareketleri için “aptalca” yorumunda bulunmuştu.

not2

Sporx

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:10

İLGİLİ HABERLER