Spor
  • 28.5.2024 14:00

Ve Barış Alper gidiyor! Galatasaray'dan dev bonservis...

 Trendyol Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna uzanan Galatasaray, dün müthiş bir kutlamayla kupasına kavuştu. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne gitmek için play-off oynayacak olan sarı-kırmızılı takımda Barış Alper Yılmaz gelişmesi yaşanıyor. Bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken yıldız oyuncunun bonservisi belli oldu. İşte Barış Alper'e talip olan devler ve bonservis bedeli...

Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Ve Barış Alper gidiyor! Galatasaray’dan dev bonservis...

GÖKYÜZÜNDE DRONLARLA IŞIK GÖSTERİSİ

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması büyük bir görsel şölene ev sahipliği yaptı. Stat içinde kurulan dev sahne etrafında beğeni toplayan bir ışık şovuna da imza atıldı. Erkek futbol takımının kazandığı kupaların törenine geçildiği sırada devreye dronlar girdi.

Süper Lig'in 38. ve son haftasında dün deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor ile yaptığı maçtaki galibiyetiyle şampiyonluğunu ilan eden sarı-kırmızılı ekip, zaferini taraftarıyla kutladı.

BARIŞ ALPER SEZONA DAMGA VURDU

Önümüzdeki sezonda Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için play-off oynayacak olan Galatasaray'da transfer hareketliliği de yaşanıyor.

Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Ve Barış Alper gidiyor! Galatasaray'dan dev bonservis...

Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük rol oynayan Barış Alper Yılmaz, bu sezon gösterdiği performansla devleri resmen peşine taktı.

BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU

Enerjisi ve güçlü fiziğiyle takıma büyük katkılar sağlayan genç yıldızın bonservis bedeli de belli oldu. İşte Barış Alper Yılmaz'ın bonservis bedeli ve ona talip olan devler...

Fanatik'te yer alan habere göre, Bundesliga ekiplerinden E.Frankfurt ve RB Leipzig ile Premier Lig ekibi Aston Villa Barış Alper Yılmaz'ı transfer etmek için yakından ediyor.

Sarı-kırmızılılarda yönetimin Barış Alper Yılmaz için belirlediği bonservis bedelinin 30 milyon euro seviyesinde olduğu yazıldı.Barış Alper Yılmaz bu sezon Galatasaray formasıyla 55 maça çıktı. 24 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 7 gol ve 12 asistlik performans gösterdi.

Güncellenme Tarihi : 28.5.2024 14:07

İLGİLİ HABERLER