İngiltere''deki bürokratik işlemleri halleden ve kulübüyle sorunlarını çözen ünlü Fransız yıldız bugün Paris''te G.Saraylı yetkililerle buluşacak Bülent Tulun, Sinan Kalpakçıoğlu ve Haim Fresco ile bugün saat 12.00''de resmi imzayı atacak. Pires yarın da İstanbul''a getirilecek
ASLAN SONUNDA MURADINA ERDİ
G.Saray''da beklenen mutlu son bugün gerçekleşiyor. Uzun süredir Pires''le görüşen ve anlaşmaya varan Sarı-Kırmızılılar bugün işi resmiyete döküyor. Paris''e giden Bülent Tulun, Sinan Kalpakçıoğlu ve Haim Fresco''nun bugün 12.00''de Fransız yıldızla 3 yıllık anlaşma yapacakları bildirildi. Ardından Fransız oyuncu İstanbul''a şov için getirilecek.
İNGİLTERE''DEKİ SORUNLARINI ÇÖZDÜ
G.Saray''la anlaşmaya varan Arsenalli oyuncunun dün İngiltere''deki bürokratik sorunlarını çözdüğü öğrenildi. Arsenal kulübündeki alacağını tahsil eden ve üzerindeki ev ve araba gibi eşyaları devredip, ''''Vergi temiz belgesi'''' alan Pires''in resmi mukavele için hiç bir engeli kalmadığı belirtildi. Fransız oyuncu, resmi imzayı atmak için kendisinin de sabırsızlandığını söyledi.
GÖRKEMLİ KARŞILAMA TÖRENİ HAZIRLANIYOR
Resmi mukaveleyi imzaladıktan sonra perşembe günü satışa çıkacak kombinelere itici güç olması için İstanbul''a getirilecek olan Pires''e taraftarlar da muhteşem bir karşılama töreni hazırlıyorlar. Havaalanında binlerce Sarı-Kırmızılı taraftarın hazır bulunması bekleniyor. Yönetim de resmi sözleşmenin ardından Pires''in geliş saatini resmi siteden taraftarlara duyuracak.
(TERCÜMAN)
Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 12:33