Spor
  • 29.5.2024 21:58

Ve Sacha Boey geri dönüyor!

Galatasaray haberi: Trendyol Süper Lig'de bu sezon da şampiyonluk kupasını müzesine götüren Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Şampiyonluk sonrası transfer çalışmalarına devam eden sarı kırmızılılar, ilk bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Cimbom, rekor bonservisle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey'i geri getirmek için düğmeye bastı.

Şampiyonluk sonrası transfer çalışmalarına devam eden sarı kırmızılılar, ilk bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Cimbom, rekor bonservisle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey'i geri getirmek için düğmeye bastı. İşte bomba transferin tüm detayları...

Galatasaray'da yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çektikten sonra geçtiğimiz sezonun devre arasında Alman devi Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey için yeni bir transfer gelişmesi yaşandı.
Münih ekibine uyum sağlamakta oldukça zorlanan Fransız sağ bek için Süper Lig'in dev ekibi devreye girdi. İşte ayrıntılar...

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılı performansıyla birçok dünya devini peşine takan Sacha Boey, ocak ayının son günlerinde Bayern Münih'e transfer olmuştu.

Başarılı oyuncunun burada kariyeri çok uzun sürmedi.

 Akşam'ın Alman basınından derlediği habere göre; Galatasaray, önümüzdeki sezon Sacha Boey'yi kiralık olarak kadrosuna katmak için Bayern yönetimi ile anlaşmaya vardı.

Sarı kırmızılıların, Boey transferini kısa bir süre içerisinde açıklayacağı haberin ayrıntılarında yer aldı.

SÜPER LİG TARİHİNE GEÇMİŞTİ

Sacha Boey, Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer olurken Süper Lig tarihine geçmeyi başarmıştı.
 

Güncellenme Tarihi : 29.5.2024 23:01

İLGİLİ HABERLER