VE SAVCILAR ASKERİN MÜHÜRLÜ ODASINA GİRDİ!..
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a yönelik suikast iddiasıyla geçtiğimiz günlerde gözaltına alınarak serbest bırakılan subayların çalışma ofislerinin bulunduğu Özel Kuvvetler Komutanlığı Seferberlik Tetkik Kurulu Ankara Bölge Başkanlığı'nda sabah saatlerinde sona eren aramalar tekrar başladı.
Gece saatlerinde karargaha gelen ve aralarında savcı ve polis ekiplerinin bulunduğu araçlar karargaha bir süre alınmadı.
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a yönelik suikast iddiasıyla geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan 2 subayın çalışma ofisinin bulunduğu Özel Kuvvetler Komutanlığı Seferberlik Tetkik Kurulu Ankara Bölge Başkanlığı'nda dün gece saatlerinde başlayan ve bugün sabah saat 06.00'da sona eren aramaların ardından, bu gece saatlerinde aramalar tekrar başladı.
Saat 00.15 sıralarında karargaha gelen 6 adet sivil araç bir sürere içeri alınmadı. Yapılan görüşmelerin ardından içerisinde savcı ve polis ekiplerinin bulunduğu iddia edilen araçlar karargaha alındı. Adalet Bakanlığı'na ait ve sivil polislerinde bulunduğu araçlar daha sonra arama yapılan komutanlığa geçti.
Dün arama yapan savcıların ulaşamadıkları bazı yerleri mühürledikleri belirtilmişti. Aramaların bu bölgelerde yapıldığı iddia ediliyor. Bu mühürlü yerlerin evrak odaları olduğu bildiriliyor ve bu akşam da bu odalara girildiği iddia ediliyor..
Dünkü arama sonrasında Genelkurmay, 8 askerin gözaltına alındığını açıklamıştı..