Spor
  • 12.9.2012 09:28

Ve Selçuk İnan konuştu!..

G.Saray'ın ve milli takımın vazgeçilmez futbolcusu Selçuk İnan, teknik direktör Abdullah Avcı'nın büyük tepki toplayan kararı ile ilgili suskunluğunu bozdu.

2014 Dünya Kupası Eleme Grubu'nda Estonya'yı 3-0'lık skorla geçen A Milli Takım'da oyuna girdikten 7 dakika sonra şık bir golün altına imza atan Selçuk İnan'ın bu golden sonra herhangi bir sevinç gösterisinde bulunmaması dikkat çekti.

Selçuk'un golünden sonra büyük bir sevinç yaşayan takım arkadaşları, bu sevincini yetenekli orta saha oyuncusu ile paylaşırken; Selçuk'un sevinç gösterilerine kayıtsız kaldığı gözlendi.

BENİ OYNATMAMAK HOCAMIZIN TERCİHİ
Maç sonunda konuşan Selçuk İnan, hocasının tercihine saygılı olduğunu söyledi. Yıldız futbolcu, ""Zor maç olacağını biliyorduk. Tek hedefimiz kazanmaktı. Ve galip geldiğimiz için sevinçliyim. Beni oynatmamak hocamızın tercihi. Onun taktik anlayışına saygı duyuyorum. Bir sorun yok" dedi.
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 15:18

İLGİLİ HABERLER