Spor
  • 26.10.2019 15:20

Vefa Küçük'den Erdoğan'ı güldüren 1 oy sorusu

Fenerbahçe'de tarihi Divan Kurulu

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'ndan çok özel kareler...Fenerbahçe'nin ekim ayı divan kurulu başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, divan kurulunun yapıldığı salona geldi. Toplantı Vefa Küçük ve Ali Koç'un konuşmalarıyla devam etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşma yapıyor.

CANLI | Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fenerbahçe Divan Kurulu'nda konuşuyor

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleşen Ekim ayı olağan divan kurulu toplantısı, Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük'ün konuşmasıyla başladı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Yönetim Kurulu'nun tam kadro olarak yer aldığı toplantıda, kongre üyeliğinde 25 yılını tamamlayarak yüksek divan kurulu üyesi olma hakkı kazanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da plaketi takdim edilecek.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük,"Saat 14 gibi biraz erken biraz geç olmak üzere Cumhurbaşkanımız teşrif edecekler. Cumhurbaşkanımız gelene kadar olağan gündemimizi bitirmemiz gerekiyor. Bazı üyeler bana kızacak konuşma alışkanlığı abonesi olanlar. Konuşma sırası ve sözü kimseye vermeyeceğim." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantının yapıldığı salona geldi. Bakanların da yer aldığı toplantıda Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük konuşma yaptı

İşte Vefa Küçük'ün konuşması:

Fenerbahçe ve Türk spor tarihinde ilk defa bir Cumhurbaşkanı kulüp üyeliğinde 25 yılı tamamladı ve yüksek divan kurulu üyeliği kazandı. 12 Cumhurbaşkanımız içerisinde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şimdi de Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte 6'sı Fenerbahçeli. Bu bizim için iftihardır. Sayın Cumhurbaşkanım, 21 senedir çözemediğim sıkıntı var, bunu çözmek istiyorum. 1998'de bir kongre oldu ve Aziz Yıldırım rakibimdi, 1 farkla kazandı. 1500 üye 1 oya sahip çıktı, Aziz Yıldırım'a tepki ve katkı verdiler. O oyu bulamıyorum, belki sizindir. Merak ettim.

Vefa Küçük'ün sonrasında kürsüye Fenerbahçe Başkanı Ali Koç geldi. Ali Koç konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın asırlık çınar Fenerbahçe'nin çatısı altında bizlerle olmasının onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız, kongre üyeliğinin 25. yılını doldurdu ve yüksek divan kurulu üyesi oldu.

Fenerbahçeli, vatanını savunmak için koşar. Aynı 1. Dünya Savaşı'nda olduğu gibi. Mustafa Kemal Paşa'nın emriyle Anadolu'ya silah taşıyan bu camiaydı. Barış Pınarı Harekatı'nın tüm kalbimizle yanında olduğumuzu tüm kalbimizle ilan etmiştik. Bütün Mehmetçiklerimize buradan selam gönderiyoruz. Şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanımız, biz bu alçak örgüte boyun eğmedik. FETÖ'ye direnme noktamızda da ülkemizde öncü olduğumuzu düşünüyoruz. Mağduriyetimizden sportif olarak avantaj sağlayanlar oldu. Biz adalete güveniyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanım, bazı sorunlar olunca sizin kapınıza geldik. Çoğunda bizi yalnız bırakmadınız. Sağolun, varolun. Sayın Cumhurbaşkanım ilk kez buraya geliyorsunuz. Sizi bu akşamki maça davet etmek istiyoruz. Sizi ağırlamaktan onur duyarız. Gelemezseniz de sizi her zaman ağırlamaktan onur duyacağımızı biliyorsunuz.

ALİ KOÇ MÜJDEYİ VERDİ

Sayın Aziz Yıldırım'ın başlattığı ve 17 senedir uğraş verdiğimiz projenin sonuna geldik. Sayın Cumhurbaşkanımızın da katkılarıyla Kenan Evren Lisesi'nin kulübümüze devri gerçekleşmiştir.

 

 

Güncellenme Tarihi : 26.10.2019 15:26

İLGİLİ HABERLER