Gündem
  • 3.10.2021 09:36

Vekillerin stresini azaltmak için anti-statik halılar döşendi.

Meclis'te milletvekillerinin verimi için yeni tedbirler alındı

TBMM Meclis Genel Kurulu'nda vekillerin verimliliğini artırması adına havalandırma sisteminde değişikliğe gidilirken, vücuttaki elektrik birikimini önlemek için de zemine bakır tel topraklama yapıldı.

TBMM Genel Kurul salonunda, vekillerin stres ve gerginlik birikimini önlemeye yönelik tedbirler aldı.

Zemine bakır tel topraklama yapılırken anti-statik halılar döşendi.

BAKIR TEL TOPRAKLAMA, VÜCUTTA BİRİKEN ELEKTRİĞİ ENGELLEYECEK

Bakır tel topraklamanın, elektronik sistemlerden kaynaklanan vücuttaki yoğun elektrik birikimini önlemek adına yapıldığı öğrenildi.

ANTİ-STATİK HALILAR STRES YÜKÜNÜ AZALTACAK

Yenilenen anti-statik halılarla birlikte vekillerin stres yükünün azaltılması hedefleniyor.

YENİ HAVALANDIRMA SİSTEMİ UYUYAKALMALARI ÖNLEYECEK

Bakır tel topraklama ve anti-statik halı döşemesinin yanı sıra Genel Kurul'un havalandırma sisteminde de değişiklik yapıldı.

Vekillerin daha yoğun oksijen alabilmeleri için sıralara havalandırma ünitesi kondu.

Havalandırma ünitesinin yerleştirilmesi ise oksijen azlığı nedeniyle oluşabilecek uyuyakalmaların önüne geçmek.

ÇEKMECELER SÖKÜLDÜ

Öte yandan milletvekillerinin protestolar sırasında sıra kapaklarına vurmanın dışında sıklıkla başvurdukları çekmeceleri çekip iterek gürültü yapma yöntemine karşı da çekmeceler sökülerek önlem alındı.

PARMAK İZLERİ VE ŞİFRELEME, VEKİL SIRALARINDAKİ MOBİLYALAR...

Çekmecelerin yanı sıra parmak izi ve şifrelemeyle birlikte vekillerin oturduğu sıralardaki mobilyalar yenilendi.

Milletvekilleri artık parmak izi veya şifre ile sisteme giriş yaparak oy kullanabilecek.

TBMM TV DE NASİBİNİ ALDI

Son olarak Meclis'te yaşanan her şeyi kamuoyuna aktaran TBMM TV, yeni yasama yılında yapılan yeniliklerden nasibini aldı.

TBMM TV'nin teknik altyapısı yenilenirken, çalışmalar yeni dönemden itibaren izleyicilere HD kalitesinde aktarıldı.

 

Meclis te milletvekillerinin verimi için yeni tedbirler alındı #1

 

 

Meclis te milletvekillerinin verimi için yeni tedbirler alındı #2

 

 

Meclis te milletvekillerinin verimi için yeni tedbirler alındı #3

 

 

Meclis te milletvekillerinin verimi için yeni tedbirler alındı #4

 

Güncellenme Tarihi : 3.10.2021 09:39

İLGİLİ HABERLER