Spor
  • 30.8.2007 12:26

VER TEKKE'Yİ, AL KEZMANI

Forvet sorununa çözüm arayan Fenerbahçe'nin, takımında mutlu olmayan milli futbolcu Fatih Tekke'nin karşılığında Sırp futbolcusu Mateja Kezman'ı Rus Zenit takımına teklif ettiği ileri sürüldü.
      St. Petersburg kentinin Zenit futbol takımın sportif direktörü Konstantin Sarsaniya, ''Fontanka.ru'' adlı Rus internet sitesine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ve Zenit arasında Tekke'nin transferiyle ilgili görüşmelerin sürdüğünü söyledi.
      Fenerbahçe ile Kezman'a karşılık Tekke'nin verilmesi konusunda görüşmeler yaptıklarını söyleyen Sarsaniya, ''Şu anda somut bir sonuç yok. Bu konudaki nihai karar önümüzdeki 2 gün içinde alınacak'' dedi.
      Zenit'in Teknik Direktörü Dick Advocaat da Rus Sport Ekspress gazetesine yaptığı açıklamada, Zenit'in bugün yapacağı Viona maçında Tekke'nin muhtemelen kadroda olmayacağını belirterek, ''Çünkü o bu sıralar kendi transferiyle meşgul'' diye konuştu.
      Rusya'nın saygın ekonomi gazetelerinden Kommersant'ta da yayımlanan haberde, Tekke'nin Kezman ile takas edilebileceği belirtilerek, bu konunun yarın akşama kadar netliğe kavuşacağı ifade edildi.
      Haberde, Advocaat'ın düzenlediği basın toplantısında Tekke ile ilgili bir soruya, ''Son günlerde Tekke ile ilgili zorlu görüşmeler yapmaktayız, ancak bir sonuç yok'' şeklindeki yanıtına yer verildi. Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:36

İLGİLİ HABERLER