Spor
  • 26.8.2022 12:34

Victor Nelsson bombası patlıyor! Premier Lig ve dev rakam...

Süper Lig'de Trabzonspor ile deplasmanda kaşrılaşacak olan Galatasaray'da flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor... Sarı kırmızılılar, yapılan transferlerin ardından yoğun bir çalışma sürecine girdi. Son transferleri de bitirmek isteyen Aslan'da takımdaki yıldızlara da teklifler geliyor. Daha önce Sevilla'nın transfer etmek istediği yıldız oyuncu Victor Nelsson'a Premier Lig'den teklif geldi.

Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile kozlarını paylaşacak olan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor...Son olarak ligin 3. haftasında deplasmanda Ümraniyespor'u 1-0 mağlup eden sarı kırmızılılar, transfer arayışlarına devam ediyor.

Aslan; Kazımcan Karataş, Leo Dubois, Abdülkerim Bardakcı, Haris Seferovic, Sergio Oliveira, Fredrik Midtsjö, Dries Mertens ve Lucas Torreira transferlerini bitirdi.Sarı kırmızılılar, yapılan transferlerin ardından yoğun bir çalışma sürecine girdi.Cimbom'da Erden Timur ve ekibi son transferleri bitirmek için büyük uğraş veriyor.

Son transferleri de bitirmek isteyen Aslan'da takımdaki yıldızlara da teklifler geliyor.Daha önce Sevilla'nın transfer etmek istediği yıldız oyuncu Victor Nelsson'a Premier Lig'den teklif geldi. İşte masadaki dev rakam ve tüm detaylar...

"NELSSON GİTMEK İSTİYOR"

9 Ağustos'ta Nelsson'un transfer durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan Galatasaray A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, "Nelsson ile ilgili teklifler var. Biz, onun kalmasını istiyoruz. Stoper bölgesinde başka araştırmalar da yapıyorduk.

Nelsson da dün benimle görüştü. Bu noktada hayalleri olduğunu ve gitmek istediğini söyledi. 'Kendi pozisyonumda çok önemli noktaya gelmek istiyorum' dedi. Bizim de hayallerimiz var senin de hayallerin var.

Bizim hayallerimize o kadar inanmışız ki müthiş bir kadro oluşturuyoruz ve sen de burada çok önemli parçasın dedik. Biz kendisinin kalmasını istiyoruz ama B planımız da hazır" ifadelerini kullanmıştı.

BİR TEKLİF DAHA

Galatasaray'da Marcao'nun ayrılığının ardından Nelsson'a da teklifler gelmeye devam ediyor.Sarı kırmızılılar, Victor Nelsson transferi için Sevilla ile görüşmüş ancak anlaşma sağlayamamıştı.

WOLVES DEVREDE

Talipleri sonrası takımdan ayrılmak istediğini Galatasaray Yönetimi'ne ileten Victor Nelsson'a yeni bir talip daha çıktı. İsmi Aston Villa, Everton, Sevilla gibi ekiplerle anılan Danimarkalı stoper için Wolverhampton devreye girdi.

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Victor Nelsson bombası patlıyor! Premier Lig ve dev rakam...

Daily Mail'in haberine göre; Wolverhampton, Nottingham Forest'a transfer olacak stoperi Willy Boly'nin alternatifini belirlemiş durumda.

Boly'nin önümüzdeki günlerde takımdan ayrılması beklenirken Wolverhampton da Galatasaray'dan Victor Nelsson'u kadrosuna katmak istiyor.

20 MİLYON STERLIN

Haberin detayında, İngiliz ekibinin transfer dönemi sona ermeden Nelsson'u kadrosuna katmayı planladığı belirtilirken, bunun 20 milyon sterlinlik bir operasyon olacağı belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 26.8.2022 12:38

İLGİLİ HABERLER