Yaşam
  • 23.2.2023 17:25

Wanda Nara, Mauro Icardi ile nasıl barıştıklarını açıkladı!

Galatasaray’ın golcüsü Mauro Icardi’nin eşi ve menajeri Wanda Nara ayrılmanın eşiğine geldiği Arjantinli yıldız ile ilişkilerinin iyi gittiğini ve ömür boyu birlikte olmayı planladıklarını ifade etti. Wanda Nara ayrıca, Icardi ile nasıl barıştıklarını da açıkaldı.

İtalyan Rai Due'de yayınlanan Belve programına konuk olan Nara, İcardi ile ilişkisi, ayrılma noktasından nasıl bir araya geldiklerini, kendisi ve eşi ile ilgili iddialara tüm açıklığı ile yanıt verdi.

İşte Wanda Nara'nın sözleri:

"PİJAMALARIMLA BANA AŞIK OLDU"

"Mauro beni geri kazanmak için 300 bin Euro'ya bir çanta aldı. O çantaya tutunuyorum, mümkün olsa içinde uyuyacağım. Mauro Icardi, benim kocam. Biz birlikteyiz, aileyiz. Ömür boyu birlikte olmayı umuyoruz. Mauro bana diskoda değil, pijamalarımla tereyağlı ve parmesanlı makarna yaparken aşık oldu. Şu anda, Türkiye'de çok mutluyuz. İstanbul'da iyiyiz."

"GENÇ VE YAKIŞLI KUR YAPILMASI NORMAL"

O dönemki söylentilerin doğru olmadığına inanıyorum. Kimseye inanmıyorum, ne olduğunu bilmiyorum. Bu kadar uzun bir tarihin içinde, bu kadar küçük bir gerçek bizim hikayemizin ana konusu değil. Sinirlenip paylaşımlar mı yaptım? Evet, ama ben de buna alışkınım. Icardi yakışıklı, genç, ona kur yapılması normal. Icardi ile gidersen, duş alırsın. Bunu yapanın benimle de ilişkisi olan biri olması beni rahatsız ediyor.

"MARADONA İLE BİR İLİŞKİ YAŞAMADIM"

"Maradona ile olan hikaye doğru değil. Onunla hiç birlikte olmadım. Sadece ortak arkadaşlarımız vardı. Anladım ki bu şey beni ünlü yaptı. Onunla bu konuyu hiç konuşamadım. Brozovic ile hiç tanışmadım. Onunla sadece aynı apartmanda yaşıyorduk."

"EN SEVDİĞİM İŞ MENAJERLİK YAPMAK"

"Hayatıma bir dadı olarak başladım, çok iyiydim ve bütün anneler beni istiyordu. Hayatımda ne yaparsam yapayım başarılı olacağımı düşünüyorum. Ben özgür bir kadınım. Beni sevenler, beni bunun için seviyorlar, özellikle kadınlar. Benden nefret eden herkes aynı nedenle benden nefret ediyor. Oyuncuydum ama çok iyi değildim. En sevdiğim şey menajerlik yapmak, sözleşme yapmak."

Güncellenme Tarihi : 23.2.2023 17:26

İLGİLİ HABERLER