Spor
  • 17.9.2013 02:23

Webo'dan Ersun Yanal itirafı

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup ettiği mücadelede galibiyet golünü atan Pierre Webo yayıncı kuruluşa konuşurken, Ersun Yanal'ın yeni metodunun kendilerini zorladığını itiraf etti. 

90+2'de gelen golü anlatan Webo, "Bir anda topu önümde gördüm ve anında vurdum. Gol oldu. Çok mutluyum böyle bir gol attığım için. Arka tarafta taraftarlar vardı ve heme oraya gittim. Çok mutluyum bu tarz bir gol attığım için." dedi. 

Bu tarz galibiyetlerin takımı geliştireceğini söyleyen Kamerunlu, "Konya maçını bir kaza olarak nitelendiriyorum. Ondan sonra çok iyi çalıştık. Bugün de kaliteli bir takıma karşı önemli bir galibiyet aldık. Bu galibiyetleri aldıkça büyüyeceğiz, gelişeceğiz. Çok zorlu bir galibiyet aldık." ifadelerini kullandı. 

Takım içinde huzursuzluk olup olmadığı ile ilgili bir soruya cevap veren golcü oyuncu, "Böyle konuşmalar çok fazla oluyor. Biz çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve memnunuz. Yeni çalışma metoduna alışmaya çalışıyoruz, bizi biraz zorladı. Milli ara sonrasında iyi olduğumuzu düşünüyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:00

İLGİLİ HABERLER