YAĞMUR GİRMESİN DİYE BACAYI KAPATTI, OĞLUYLA BİRLİKTE ÖLDÜ!..
ŞANLIURFA’nın Suruç İlçesi’nde yağmur suyu içeri girmesin diye bacayı naylonla örten 22 yaşındaki Beyaz Çirik ile oğlu 3 yaşındaki Mehmet Çirik sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi.İlçeye bağlı Onbirnisan Beldesi’nde oturan, Beyaz Çirik, gece bir lokantada çalışan eşini yolcu etti. Oğlu Mehmet ile evde kalan Beyaz Çirik, soba bacasından içeriye yağmur suyu aktığını fark etti.
Bunu engellemek için sobayı söndüren ve bacanın üzerini naylonla kapatan Beyaz Çirik, oğluyla birlikte uyudu. Ancak, söndüğü zannedilen soba, Beyaz Çirik ve oğlu uyurken tekrar alevlendi. Bacanın kapalı olması nedeniyle duman, anne ve oğlunu zehirledi. Sabah saatlerinde işten eve dönen Çirik’in eşi 27 yaşındaki Halil Çirik, zili çalmasına rağmen yanıt alamadı. Yedek anahtarıyla kapıyı açan Halil Çirik, eşi ve oğlunun cansız bedeniyle karşılaşınca sinir krizi geçirdi. Üstü naylonla kapatılmış bacanın başında gözyaşlarına boğulan Halil Çirik, “Bacadan içeri su girmesin diye üzerini naylonla kapatmış. Ancak, eşimin söndüğünü zannettiği soba yeniden alev almış ve ikisi de ölüme uykuda yakalanmış'' diyerek gözyaşı döktü.
Sobadan sızan gazdan zehirlenerek ölen anne ve oğlunun cesedi Suruç Devlet Hastanesi morguna götürülürken olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 22:37