Gündem
  • 12.8.2022 14:04

Yakalanan detarjan topçusundan pişkin sözler

tedbirler konusunda istişarelerde bulunuldu.

Deterjan Pazarı kurucusu Süleyman Kocabaş gözaltında: 40 bin mağduru çileden çıkaracak sözler!

Vurgunun son adı Deterjan Pazarı, yine ünlüler reklamlarda oynamış... | soL  haber

Son dakika: Deterjan Pazarı kurucusu Süleyman Kocabaş, 40 bin kişiden para toplayıp sırra kadem bastı. Mağdurlar ise dün firmanın önüne gidip isyan bayrağı açtı. 'Deterjan Pazarı' firmasının sahibi Süleyman Kocabaş, hakkında çok sayıda kişi savcılığa suç duyurusunda bulundu. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. Edinilen son dakika bilgisine göre Ankara Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü harekete geçerek Süleyman Kocabaş'ın da aralarında bulunduğu 8 kişiyi gözaltına aldı. Mali Şube ekipleri 4 işyeri 10 ikamette arama çalışmalarına devam ediyor.

Deterjan Pazarı'nın yöneticisi gözaltında: 'Üç ay bekleyin' dedi, tehdit  etti - Diken

Çiftlik Bank benzeri yapılara bir yenisi daha eklendi… Deterjanpazarı Com, vurgunun yeni ismiydi… Ankara'nın Kahramankazan ilçesine kurulan fabrikanın çalışma sistemi ise şöyleydi; İddialara göre firmanın sahibi Süleyman Kocabaş, üyelere hammadde verip 'banyo topu' yapmalarını istedi. Karşılığında ise hammadde için aldığı paranın 3 katını vereceğini söyledi. Bu yöntem sayesinde; 40 bin kişiyi sisteme dahil etti. Uzun süredir paralarını alamayan şirket üyeleri ise dün fabrikanın önüne gidip isyan etti.

Türkiye'deki yeni vurgunun adı 'Deterjan Pazarı' oldu! Binlerce kişi para  kaptırdı… - Son Dakika Haberler

'BEN BİR EŞEKLİK ETTİM'

Mağdurlardan birisi, "Ben bir eşeklik ettim, güvendim bu işe girdim. Her şeyimi yatırdım. Parmağımızdaki yüzüklere kadar sattım. Geldim Süleyman Bey'le konuştum, oturdum, ağladım önünde 'Sözüm söz, yarın paran elinde' dedi Süleyman Bey. 1 hafta sonra geldim konuşmak için, param yatmadı.

Deterjan Pazarı için dolandırıcılık iddiası! Firmanın 3 katı kazanç  vaadiyle 40 bin kişiyi mağdur ettiği iddia edildi - AHaber Video İzle

SÜLEYMAN KOCABAŞ: MANTIKLI OLUN

Sırra kadem basan firmanın sahibi Süleyman Kocabaş ise sosyal medyadan şirket üyelerine seslendi. Suçlamaları reddeden Kocabaş, bir de üyeleri tehdit edip akıl verdi.

Deterjan Pazarı firmasına soruşturma açıldı: 8 gözaltı

'ŞİRKET KAPANIRSA…'

Kocabaş, şunları söyledi: Herkes oyuna geliyor. Belirli bir grup, 100 kişiyi organize edip halkı dolandırdığımızı söylüyor. Bunu yaptığımızı düşünelim. Şirket kapanırsa ödeme yapamayacağımı düşünmenizi istiyorum. Bizimle çalışan herkesi mantıklı olamaya davet ediyorum. Ödemenin gecikmesinin ana sebebi; iki aydır bu olaylar yüzünden iş yapamamak. Aynı zamanda finansal olarak organize etmiş olduğum nakit döngüsünü yapamamaktan kaynaklı.

Ben bir firma ile anlaşma yaptım. Ama bu olaylar yüzünden iptal edildi. Bu olaylar sürdükçe işimi yapamıyorum. Yarın işe başlayacağım. Ödemeleri yakın zamanda yapamam. Çünkü para kaynaklarımız kesildi. Hiçbir banka bizimle çalışmak istemedi. Ben yeniden satış moduna döneceğim. Herkes bekleyecek. Beklemeyenler için yapacağım bir şey yok. Ödemelerle ilgili 3 aylık bir süreç istiyoruz. Kendi çalıştığınız şirketi kapattırırsanız bir daha onu almanız mümkün olur mu? Mantıklı davranalım. Herkes kendinde hata arasın. Ben kredi çektim ödeme yapamıyorum diyorlar. Ben mi kredi al dedim. Mantıklı davranalım. Herkes kendinde hata arasın. Ben kredi çektim ödeme yapamıyorum diyorlar. Ben mi kredi al dedim.

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

'Deterjan Pazarı' firmasının sahibi Süleyman Kocabaş, hakkında çok sayıda kişi savcılığa suç duyurusunda bulundu. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. Kocabaş ise üyelerinden ödemelerle ilgili 3 aylık süre istedi.

DETERJAN PAZARI KURUCUSU SÜLEYMAN KOCABAŞ GÖZALTINA ALINDI

Deterjan Pazarı kurucusu Süleyman Kocabaş, 40 bin kişiden para toplayıp sırra kadem basmıştı. Mağdurlar ise firmanın önüne giderek isyan bayrağı açmıştı. 'Deterjan Pazarı' firmasının sahibi Süleyman Kocabaş, hakkında çok sayıda kişi savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Ankara Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü firmayı 7 aydır takip ettiği ortaya çıkarken öğlen saatlerinde Süleyman Kocabaş'nda aralarında bulunduğu 8 kişiyi gözaltına aldı. Ekipleri 4 işyeri 10 ikamette arama çalışmalarına devam ediyor.

Deterjan Pazarı firmasının sahibi Süleyman Kocabaş banyo topu yaptırarak birçok vatandaşı mağdur ettiği iddia edildi. İnsanlara banyo topu yaparak paralarının 3 katını vaat eden ve yaklaşık 40 bin kişinin yüklü miktarda dolandırıldığı iddia edildi.

Para kazanmak isteyen Ankara ve çevresinde bulunan insanlara şirketin "Bu tozu bu fiyata alın, yoğurup banyo topu yapın. 95 gün kuruttuktan sonra bize 3 katı fiyatına satın" dediği ileri sürüldü.

Güncellenme Tarihi : 12.8.2022 14:15

İLGİLİ HABERLER