YALAN MAKİNASINA DÖNDÜLER!.. MİLLİYET GAZETESİ'NİN YALANINI KANAL D ORTAYA ÇIKARDI
ANKARA/Milliyet Gazetesi adeta yalan makinasına dönüştü."Devlet Bakanı Beşir Atalay'ın eşi, Emine Erdoğan'ın yanında başını kapatıyor" manşeti atan Milliyet Gazetesi'nin haberinin yalan olduğu ortaya çıkmıştı.Dün de Galatasaray'lı Arif'in sevgilisine "Ya kapan ya ayrılalım " dediğini yazan gazete, bu kez hem de kendi grubunun bir kuruluşu olan Kanal D tarafından yalanlandı.
İŞTE İXTANBUL.COM'UN KONUYLA İLGİLİ HABERİ
Ece Özbek’e ulaşan Kanal D Ana Haber yetkilileri, Özbek’in bu olayı yalanladığını ve birlikteliklerinin devam ettiğini açıkladığını belirtti.
İşte Milliyet’te bugün yayınlanan haber:
Galatasaraylı futbolcu Arif Erdem’in, üç yıldır birlikte olduğu haber spikeri Ece Özbek’e yaptığı baskı, ilişkilerini bitirdi.
Özbek, GS’li yıldız futbolcuyla evlilik planları yaparken, ilginç bir teklifle karşılaştı. Arif Erdem, sevgilisine "Başını bağlamazsan seninle evlenemem" dedi. Haber spikeri kapanmayı kabul etmeyince, sevgililer yollarını ayırdı.
Arif Erdem’le evliliğe giden ilişkisinin baş bağlama yüzünden bittiğini doğrulayan Özbek, durumu, "Evet, Arif ile böyle saçma bir sebepten ayrıldık. ‘Ailem çok baskı yapıyor. Başını kapatman lazım’ dedi. Bu bana çok tuhaf geldi. Ben de bu isteğini kabul etmedim. Hepsi bu kadar" diyerek özetledi.
Konuyu bir dönem çapkınlıklarıyla gündeme gelen Arif Erdem’e de sorduk.
"Bu benim özel hayatım, kimseyi ilgilendirmez" diyen Erdem, şunları söyledi:
"Tatlı başlayan bir aşk kötü bitti. Bu olay haber yapılacak bir şey değil. Bunun haber yapılması hiç doğru olmaz."
Özbek’le Erdem’in dostları ise, GS’lı futbolcunun, sevgilisinden başını örtmesini istemesinin altında, aile baskısı yattığını söyledi.
Ayrılığın sebebi konusunda birkaç kez telefonla konuştuğumuz Erdem ile Özbek, haber nedeniyle aralarındaki telefon trafiği sayesinde dün gece bir araya gelip barıştıklarını iddia etseler de, ilişkilerinin bitip bitmediği konusunda bir açıklama yapmadılar.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 20:55