Spor
  • 5.10.2008 00:42

YANAL:"LİDER GELDİK, LİDER DÖNÜYORUZ"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, oynanan oyunun birkaç perdesi olduğunu ifade ederek, "Maçın başında öne geçtik. Öne geçmemize rağmen istediğimiz oyun ritmini sahada yakalayamadık ve bu ritmi rakibe kabul ettiremedik. Bunun en önemli nedenlerinden birisi oyuncuların diziliş formatındaki yerleşiği bir türlü oturtamamaları. İlk yarıyı 2-1 yenik kapattık. Erdal'ın bir pozisyonu vardı ki o pozisyon sonrasında skor 3-1 olabilirdi. Rakibin baskılı oyununda uzun toplarda koordinesiz yakalanmamız bizi oldukça zorladı. Konyaspor'u mücadelesinden dolayı kutluyorum. Bizi oldukça iyi bozdular, biz buna rağmen daha iyi oynamalıydık ama beceremedik. Her şeye rağmen kazandığımız için mutluyuz. Buraya lider geldik lider dönüyoruz. Önümüzde oynayacağımız çok maç var. Çok çalışıp daha iyi oynamalıyız. Zor denilebilecek bir deplasmandan aldığımız puan bizi gelecek için daha umutlu hale getirdi" dedi.
Konyasporlu futbolcu Erhan Albayrak ise, mağlup oldukları için üzgün olduklarını söylerken, Yeşil-beyazlı futbolcu Erdal Kılıçarslan ise, iyi oynadıklarını fakat şanssız goller yiyerek mağlup olduklarını dile getirdi.
Trabzonspor'un iki golüne imza atan Isaac Promise de, çok iyi bir maç çıkardıklarını söyleyerek, "Bugün ben çok efor sarf ettim. Hedeflerim doğrusuda daha da iyi olacağım" ifadelerini kullandı. Taraftarın Yattara'nın gitmesinin ardından kendisinden beklentilerini değerlendiren Isaac, "Yattara Trabzonspor'a 5 sene hizmet vermiş bir oyuncu. Onun neden gittiğini sorgulamak yerine saygı göstermeliyiz. Benim durumum onunkinden farklı. Ben de hedefleri olan bir oyuncuyum ve bu hedefleri gerçekleştirmek için buradayım. Onun için Yattara ile kıyaslanmadan kaçınıyorum" dedi.
Bordo-mavili kaleci Tolga Zengin ise, maçta mağlup duruma düşmelerine rağmen oyunu bırakmadıklarını söyleyerek, "İkinci yarı sahaya çıkarken bu oyunun bize yakışmadığını söyledik. Oynanan oyundan kimse memnun değildi. Yenilen gollerin şaşkınlığı vardı. Daha sonra 10 dakikada oyunu kopardık" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:45

İLGİLİ HABERLER