Gündem
  • 6.2.2023 08:37

Yanıma, üstüme hiçbir şey alamadım, dışarıda terlikle duruyorum

Adana’nın Yurt mahallesinde yaşayan Nilüfer Aslan, binadan çıktıktan sonra arabanın artçılarla sallandığını anlattı: “Yanıma, üstüme hiçbir şey alamadım, dışarıda terlikle duruyorum”

Adana merkez Yurt mahallesinde 5. kattan kendilerini dışarı zor attıklarını söyleyen Nilüfer Aslan, “Ömrümde böyle bir şey görmedim. 1 dakikaya yakın sallandık” diyor:

“Çevremizde 12-14 katlı 4 bina yıkıldı. Ben beşinci kattaydım, ömrümde böyle bir deprem şiddeti görmedim. İlk önce hafif geldi, sonra biraz duraklar gibi oldu, sonra şiddetli biçimde devam etti.”

“Sadece oğlumu kurtarmak istedim. Diğer odadaki oğluma seslendim, o da ne olduğunu anlayamadı. ‘Annem deprem oluyor, en azından aynı yerde birlikte ölelim’ dedim. Kapı eşiğinde ölelim dedim. Aklımdan geçen tek şey oydu. Devam etti, devam etti, kapının eşiğinde bir dakika boyunca durduk.”

Binadan çıktıktan 5-10 dakika sonra şiddetli artçıların başladığını söyleyen Aslan, arabanın artçılarla sallandığını söylüyor:

“Şu anda Çukurova devlet hastanesine yakın bir alanda toplandık. Yanıma, üstüme hiçbir şey alamadım, dışarıda terlikle duruyorum. Bir daha da eve girmeye cesaret edemiyoruz.”

Güncellenme Tarihi : 6.2.2023 08:38

İLGİLİ HABERLER