Asayiş
  • 10.5.2020 23:46

Yanmış hayvan resmi paylaşan şahıs yakalandı

İzmir'de bir hayvanı yakarak öldürdükten sonra fotoğrafını sosyal medya hesabından "Yakınca böyle oluyormuş demek ki" yazısıyla paylaşan şahıs gözaltına alındı.

İzmir'in Menderes ilçesinde yaşayan M.C, sosyal medya hesabından telef olmuş bir hayvanın görüntüsünü paylaşarak "yakınca böyle oluyormuş demek ki" yazmıştı. Sosyal medyada çok sayıda kullanıcının tepki göstermesi üzerine paylaşımını silen M.C, hesabını da kapattı.

İLGİ ÇEKMEK İÇİN PAYLAŞTIĞINI SÖYLEDİ

İhbar üzerine Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan şüphelinin sorgusunda, birkaç gün önce telef olmuş bir kediyi gördüğünü, ilgi çekmek için fotoğrafını sosyal medyada paylaştığını söylediği iddia edildi.

EKİPLER HAYVANIN YAKILMADIĞINI TESPİT ETTİ

Emniyet ekipleri yaptıkları araştırmada, sosyal medyada yazdığı gibi hayvanın yakılması olayının gerçekleşmediğini, hayvanın telef olmasının üzerinden süre geçmesi nedeniyle bu görüntülerin oluştuğunu tespit etti. Zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 10.5.2020 23:49

İLGİLİ HABERLER