Asayiş
  • 8.3.2007 14:51

YASAK AŞK YAŞAYAN YENGESİYLE SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ!..

ADANA’da yengesi 28 yaşındaki Aysel Ünver'i ve yasak aşk yaşadığını iddia ettiği komşusu 34 yaşındaki Ahmet Özger’i kurşunlayarak öldüren 28 yaşındaki Cumali Ünver, mahkemede, “Ağabeyimi de öldürecektim'' dedi.
      Uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen 32 yaşındaki Orhan Ünver, 4 çocuğunun annesi eşi Aysel Ünver’in kendisi gibi uyuşturucudan sabıkalı arkadaşı ve komşusu Ahmet Özger ile yasak aşk yaşadığını öğrendi. Bunun üzerine, iddiaya göre, Orhan Ünver, kardeşi Cumali ile birlikte eşini ve eşinin sevgilisini öldürmeye karar verdi. Kiremithane Mahallesi’nde oturan Cumali Ünver, 20 Eylül 2006’da önce Ahmet Özger’i, 15 dakika sonra da yengesi Aysel Ünver’i kurşunlayarak öldürdü. Çifte cinayetin ardından Orhan Ünver’in kullandığı motosikletle kaçan 2 kardeş yakalanıp tutuklandı.
      Adana 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde 2’şer kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmaya başlayan kardeşlerden Cumali Ünver, çifte cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti. Ölüm makinası Ünver, “Ağabeyim cezaevinden çıkmıştı. Anneme, ‘Aysel’i sana teslim ettim, sahip çıkamadın’ diye bağırdı. Uyanınca anneme, yengemin Ahmet ile ilişkisi olup olmadığını sordum. Doğru olduğunu söyleyince önce Ahmet’i öldürdüm. Sonra yengemi evin içinde kurşunladım. Eğer ağabeyimi yakalasaydım onu da öldürecektim. Beni olay yerine motosikletle bir süre önce öldürülen Muhammet isimli arkadaşım götürmüştü. Birkaç kez tedavi için akıl hastanesine yattım'' dedi.
      Kardeşini çifte cinayete azmettirmekle suçlanan Orhan Ünver ise, suçlamayı kabul etmedi. Öldürülen Ahmet Özger’in ağabeyi 39 yaşındaki Ramazan Özger de kardeşini Cumali’nin öldürdüğünü iddia ederek, "Silah sesi üzerine balkona çıktığımda Cumali kardeşime ateş ediyordu. Ağabeyi Orhan da motosikleti kullanıyordu. Orhan’ı gölgesinden tanırım'' diyerek sanıklardan şikayetçi oldu.
     
     ‘ANNEMİ AMCAM VURDU’
      Annesi öldürülen, babası ve amcası tutuklanan 13 yaşındaki Onur Ünver de duruşmada tanık olarak dinlendi. Annesinin amcası tarafından öldürdüğünü belirten Onur Ünver, “Evde oturuyorduk. Amcam eve gelip annemi vurdu, gitti'' dedi. Orhan Ünver’in kızı 12 yaşındaki Gamze ile annesi 50 yaşındaki Gülnaz Ünver ise tanıklık yapmak istemedi.
      Mahkeme heyeti, katil zanlısı Cumali Ünver’i ceza ehliyetinin olup olmadığının belirlenmesi için Adana Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne sevk etti.
      Duruşma, diğer tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 21:12

İLGİLİ HABERLER