KAYNAK : Haber Vitrini
HASAN SARIALP
ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinin Çayırlı köyünde, evli bir kadınla ilişkide bulunduğu iddiasıyla el ve ayakları bağlanarak feci şekilde dövülen kişi 8 gün sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Edilen bilgilere göre, Ereğli'de servis şoförlüğü yapan 46 yaşındaki Kıyasettin Adıyaman 22 Mayıs 2002 tarihinde Çayırlı köyündeki evli 28 yaşındaki D.C. (Dursune Cihangir)'nin evinin bahçesinde gece saatlerinde yakalandı. D.C.'in kayınpederi Haşim Cihangir(45) ve oğulları İlhan Cihangir(30) ile İsmail Cihangir(29) Adıyaman'ın ellerini bağlayarak fındık tarlasında feci şekilde dövdüler.
Jandarmayı arayarak durumu bildiren baba ile oğulları gözaltına alırken, Ereğli SSK Hastanesi'ne kaldırılan Adıyaman olaydan 8 gün sonra hastanede öldü. Baba ile 2 oğlu tekrar gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Sanıklar suçlamaları reddetti. D.C. de, jandarmadaki ifadesinde ölen Adıyaman'la ilişkide bulunmadığını söyledi.
İkinci evliliğini yapan ve sara hastası olduğu belirtilen Adıyaman'ın cesedi Ereğli SSK Hastanesi Morgu'nda bekletilirken, otopsi yapan Cumhuriyet Savcılığı adli tıptan gelecek sonucu bekliyor.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 17:03