Spor
  • 12.2.2024 13:31

Yaşanan tartışma İtalyan basınında: Bonucci aklını kaçırdı

Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe sahasında Akdeniz temsilcisi Alanyaspor ile karşıya geldi. 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 öne geçen sarı - lacivertliler, 63. dakikada Augusto'nun attığı gole engel olamadı ve sahadan bir puanla ayrıldı. Yüksek bir tansiyonda oynanan karşılaşmanın devre arasında Bonucci ile Alanyaspor Kaleci Antrenörü Metin Aktaş arasında yaşananlar İtalyan basınında da geniş yer buldu. İşte detaylar...

KORİDORDA KAVGA ÇIKTI

İlk yarının son düdüğünün ardından gerilim soyunma odası koridorlarında da devam etti. Fenerbahçe'nin yeni transferi Leonardo Bonucci ile Alanyaspor Antrenörü Metin Aktaş arasında oyuncu tünelinde kavga çıktı.
Yaşananlar İtalyan basınının da dikkatini çekti.
 

ÇİRKİN BİR OLAYA KARIŞTI

'ÇİRKİN BİR OLAYA KARIŞTI'

İtalyan Tuttosport, devre arasında Bonucci'nin Alanyasporlu bir oyuncu ve Yarcımcı Antrenör Metin Aktaş ile yaşadığı tartışmayı okuyucularına bu ifadelerle aktardı: Fenerbahçeli savunma oyuncusu çirkin bir olaya karıştı. Olay, Fenerbahçe'nin bir gol geride olduğu ilk yarının bitiminden sonra meydana geldi.

"Bonucci bir rakibini arkadan itti. Bu hareket Aktaş'ın hoşuna gitmedi ve oyuncusunu savunmak için araya girerek durumu daha da içinden çıkılmaz bir hale getirdi ve soyunma odalarına giden tünelin altında bir yığılma meydana geldi."'BONUCCI AKLINI KAÇIRDI'

Corriere dello Sport ise "Fenerbahçe-Alanyaspor maçında kaos: Bonucci başrolde" başlığıyla yayınladığı haberde; "Bonucci aklını kaçırdı. Saha kenarında arbede, kameralar her şeyi çekti.

Güncellenme Tarihi : 12.2.2024 13:33

İLGİLİ HABERLER