Gündem
  • 6.2.2023 03:41

Yaşar Okuyan: Meral Akşener ile ilgili dosyaları Kılıçdaroğlu'na verdim, masaya terk ederse açıklanacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı CHP'li Yaşar Okuyan, 6'lı masadaki aday belirsizliğine ilişkin, "Meral Akşener masayı dağıtırsa, kendisiyle ilgili söyleyeceklerim ve belgelerim var" dedi.

İşte Yaşar Okuyan'ın o sözleri;

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanamaz kazanamaz olgusunu oluşturan hangi parti?Kazanacak bir adayla çıkmalıyız diyor.
çıksın Peki ben de buradan teklif ediyorum. Sen son seçimde adaylarını koydun. %7'de kaldı.

"ELİMİZDE BELGE VE DOSYALAR VAR"

O masayı dağıttığı anda Sayın Meral Akşener ile ilgili bizim de ben ve benim neslimin söyleyecekleri var. Belgeler ve dosyalar var.

İhanettir, bunu çok net söylüyorum; Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı partinin içinden negatif konuşmaların hepsi kendi bilgisi dahilinde oluyor.

Kılıçdaroğlu seçime girecek sen de gir. Kim sevinecek buna AKP. Peki bunu düşünemeyecek kadar siyasi tecrübesi yok mu? O zaman sorular arka arkaya geliyor.

"DOSYAYI KILIÇDAROĞLU'NA VERDİM"

Sayın Kılıçdaroğlu'na dosyayı masa kurulurken söyledim. 3 gün önce de hatırlattım. Ve ona Meral Hanım'la ilglili bir dosya verdim. Dosyayı Kılıçdaroğlu kullanmayacak ben kullanacağım.

"AĞABEYİNİN HATRINA SUSMA HAKKIMI KULLANIYORUM"

Meral akşener'in abisinin hatırına - Allah rahmet eylesin Benim 40 senelik arkadaşım, düzgün Dürüst namuslu - susma hakkımı kullanıyorum

 

Televizyon programlarına katılan partili isimlerin demeçlerine bir yenisi daha eklendi.

Bu kez açıklamalar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı CHP'li Yaşar Okuyan'dan geldi.

Kanal İzmir TV'de Rıdvan Akgün'ün sunduğu Politik Gündem programına katılan Okuyan, burada sert iddialarda bulunarak İyi Parti Lideri Meral Akşener'i hedef aldı.

"Partisinin içindeki negatif konuşmaların hepsi bilgisi dahilinde"

Okuyan'ın açıklamaları şu şekilde:

O masayı dağıttığı anda ben ve benim neslimin söyleyecekleri var. Belgeler var, dosyalar var. Konuşturtmasın beni. Çok net söylüyorum, Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili partisinin içinden negatif konuşmaların hepsi bilgisi dahilinde oluyor.

6'lı masayı dağıtır, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına aklınca bir terslik yaparsa ben de burada söylüyorum, sen de seçime gir, kim sevinir buna? AK Parti. Bunu düşünemeyecek kadar siyasi tecrübesi yok mu?

"3 gün önce Meral Hanım ile ilgili Kılıçdaroğlu'na bir dosya verdim"

Okuyan sözlerini şöyle sürdürdü:

Yaptığı bir iş kime yarıyor ben ona bakarım. Sen 6'lı masayı zora sokacak bir şeyi yapıyorsan, bu kime yarar?

Olay 13 Şubat'ta başlayacak. Diğer partilerin tutumlarını da biliyorum 6'lı masa içinde. İyi Parti'nin de ne yapacağını görüyorum. Kılıçdaroğlu'na ben bunu 1 sene önce masa kurulurken söyledim. 3 gün önce de hatırlattım ve ona bir dosya verdim. Meral Hanım ile ilgili bir dosya verdim. O kullanmayacak onu ben kullanacağım.

Güncellenme Tarihi : 6.2.2023 02:03

İLGİLİ HABERLER