Spor
  • 3.8.2007 00:42

YASİN ÇAKMAK FENERBAHÇE'DE!..

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Yasin Çakmak'ın bonservis bedeli konusunda Fenerbahçe Kulübü ile anlaştıklarını söyledi.
      Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün sarı-lacivertli yöneticilerle son bir kez daha görüştüklerini ve bonservis bedeli konusunda anlaşma sağladıklarını kaydetti.
      Yasin'in de Fenerbahçe Kulübü ile anlaştığını anlatan Ferah, ''Bu transferde Çaykur Rizespor Kulübü'nün menfaatlerini ön planda tuttuk ve Yasin'i iyi bir rakama Fenerbahçe Kulübü'ne verdik. Bu futbolcunun gidişi takımda bir eksiklik oluşturacaktır, ancak en kısa sürede bu eksikliği gidereceğiz'' dedi.
     
      SARI-LACİVERTLİ KULÜP, ÇAYKUR RİZESPORLU FUTBOLCUYLA YARIN SÖZLEŞME İMZALAYACAK

      Fenerbahçe Kulübü, Çaykur Rizespor'un savunma oyuncusu Yasin Çakmak ve kulübüyle anlaşmaya vardı. Genç futbolcunun yarın sarı-lacivertlilerle sözleşme imzalayacağı açıklandı.
      Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, Yasin Çakmak ve kulübüyle anlaşmaya varıldığı duyurularak, yarın saat 15.00'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantısı Odası'nda imza töreni düzenleneceği bildirildi.
      Son 4 yıldır Çaykur Rizespor'da oynayan 22 yaşındaki Yasin Çakmak, takımının geçen sezon ligde yaptığı 34 maçın 32'sinde görev aldı ve toplam 2 bin 855 dakika sahada kaldı.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:00

İLGİLİ HABERLER