YATTARA TAKIMDAN AYRI OLARAK ÇALIŞMALARA BAŞLADI
TRABZON - Trabzonspor, hafta sonu Çaykur Rizespor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçında sakatlanan Yattara da katıldı. Gineli oyuncu hafif sakatlığı süren Ayman ile birlikte bir süre koşu yaptı.
Yattara'nın Çaykur Rizespor maçında oynayamayacağı ancak ligin 4. haftasındaki Bursaspor maçında forma giyebilecek duruma gelebileceği belirtildi.
Uzun süredir sakatlığı bulunan Fredrik Risp de takımla birlikte çalışmalara başladı. Bu futbolcunun gelecek ay sonuna doğru hazır hale geleceği kaydedildi.
Antrenmana milli oyuncular Gökdeniz, Hüseyin, Ergin Keleş ve Jabi ile sakatlığı süren Musa katılmadı.
Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürecek.
Bu arada, 5 maç seyircisiz oynama cezası alan Trabzonspor, tahkim kurulunun cezayı onaması halinde Çaykur Rizespor, Ankaragücü, Konyaspor, Beşiktaş ve Ankaraspor maçlarını seyircisiz oynayacak.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:42