Yaşam
  • 15.11.2022 23:17

Yavru kedi kafasını öyle bir yere sıkıştırdı ki

Kafasını lavabo deliğine sıkıştıran yavru kediyi inşaat işçileri kurtardı. O anlar cep telefonu kamerasına böyle yansıdı…

Yüzleri gülümseten olay geçtiğimiz günlerde İstanbul'da yaşandı… Depoda çalışan inşaat işçileri, bir kedinin sürekli miyavladığını duydu.

Yavru kedi kafasını öyle bir yere sıkıştırdı ki: İşçiler kurtarmak için seferber oldu!

Sese yönelen inşaat ustası Tuncay Altun, lavabo deliğine sıkışmış yavru kediyi gördü. Gördüğü manzara karşısında şaşkına dönen Altun, yavru kedinin sıkıştığı lavaboyu binadan dışarı çıkardı. Diğer işçilerin de yardımıyla lavabo çekiçle kırılıp, kedi sıkıştığı yerden kurtarıldı.

Kedinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İşçiler daha sonra kediyi annesinin yanına koyarak işlerine geri döndü. O anlar işçilerin cep telefonu kamerasına yansıdı.

"KEDİNİN O HALİNİ GÖRÜNCE ŞOK OLDUM"
Lavaboya sıkışan yavru kediyi fark eden inşaat ustası Tuncay Altun, "İnşaatta çalışırken bir kedi sesi duydum. Önce önemsemedik. Kedi sesi çoğalmaya başladı. Ben o tarafa yöneldim. Kedilerin olduğu yerde yavru kedi kafasını lavabo deliğine sıkıştırmış.

Hayvanın o halini görünce şok oldum. Lavaboyu alarak arkadaşların yanına gittim. Arkadaşlarla beraber lavaboyu kırarak kediyi özgürlüğüne kavuşturduk.

 

Güncellenme Tarihi : 16.11.2022 01:34

İLGİLİ HABERLER