Spor
  • 25.9.2010 00:29

YAZICI: "GLASGOW MAÇI ÖNCESİ BAZI OYUNCULAR DİNLENDİ"

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Bucaspor maçından 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Her maç bizim için final niteliğinde. Bundan sonra daha iyi maçlar çıkaracağız" dedi.
Spor Toto Süper Ligi 6. haftasında oynanan Bursaspor-Bucaspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, son derece başarılı bir maç çıkardıklarını söyledi. Şampiyonlar Ligi'ndeki Glasgow Rangers maçı öncesi bazı oyuncuların dinlendirildiğini ifade eden Yazıcı, "Son derece çekişmeli bir maçtı. Herhalde ikinci golü bulsaydık, maç daha daha farklı olabilirdi. Her maç bizim için zor ve final niteliğinde. Glasgow Rangers maçı öncesi bazı oyuncular dinlendirildiği bir gerçek.
Herkes vazifesini yapacak. Galip geldik mutluyuz ve gururluyuz. İyi maç çıkardığımıza inanıyorum. Bundan sonra daha iyi olacağız" şeklinde konuştu.
Maç sonrası bazı taraftarlar davul ve zurnalarla galibiyeti kutladı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 03:20

İLGİLİ HABERLER