Spor
  • 30.6.2009 03:44

YENİ HEDEF MUDİNGAYİ...

Poulsen olmamıştı
Transfer arayışlarını 4 koldan sürdüren Fenerbahçe, rotasını daha önce de görüşme yapılan Bologna'nın 27 yaşındaki ön liberosu Gabriel Mudingayi'ye çevirdi. Juventus'lu Poulsen'den vazgeçen, Palermo'lu Simplicio'yu da 10 milyon Euro'luk bonservisi nedeniyle bekletmeye alan Sarı-Lacivertli kulübün, Kongo asıllı Belçikalı futbolcu için 7 milyon Euro'luk bir teklifte bulunduğu öğrenildi.

Tuttomercato yazdı
İtalyanlar'ın transfer haberleriyle ünlü internet sitesi "Tuttomercato", Fenerbahçe'nin Mudingayi ile ilgilendiğini ve İtalyan ekibine resmi teklif yaptığını duyurdu. Lazio'dan Bologna'ya 6 milyon Euro'ya geçtiği belirtilen Belçikalı yıldızla da Sarı-Lacivertliler'in pazarlık aşamasında olduğu bildirildi. Geçen sezon 25 maçta oynayan Mudingayi, 15 kez de Belçika Milli Takımı forması giydi.

Fener'e Sırp stoper Pejcinovic
Fenerbahçe, İtalya'da futbol oynamak istediğini açıklayarak kulüple ilişkisini kesen Lugano'nun yerine aradığı stoperi Sırbistan'da buldu... Kanarya'nın, Kızılyıldız'da forma giyen Nemanja Pejcinovic'le ilgilendiği ve hem oyuncu hem de kulübüyle temasa geçtiği öğrenildi. 21 yaşında ve 1.84 boyundaki Pejcinovic Milli Takım'da da oynuyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:35

İLGİLİ HABERLER