Yaşam
  • 18.12.2009 03:59

YERLİ HEİDİ PODYUMDA...

Ünlü manken Çağla Şikel'in anne olduktan 45 gün sonra podyuma çıkacağı haberiyle günler öncesinden konuşulmaya başlanan Erol Albayrak defilesi, Küçükçiftlik Parkı'nda gerçekleştirildi. "LG Chocolate Presents... Fashion in Circus" adlı defile; sirk konseptliydi. Defilede; en çok göze çarpan manken ise Tuğçe Kazaz'dı.

Cesaretiyle alkışlandı
Defilenin en cesur ismi olan Tuğçe, birbirinden seksi kıyafetler sergiledi. Hande Subaşı, Özge Ulusoy ve Irmak Atuk gibi ünlü mankenleri buluşturan defileyi, cemiyet dünyasından birçok ünlü isim de izledi. Erol Albayrak, tanıttığı 70 parçalık yeni koleksiyonuyla davetlilerden tam not aldı.

Çağla gibi şanslı değiller
Herkes Çağla Şikel gibi şanslı olmuyor... Tıpkı Çağla gibi mankenlik yapan Pınar Altuğ Atacan, kızı Su'yu doğurduktan sonra uzun süre kilo verememişti. Gülben Ergen de ilk oğlu Atlas'ı kucağına aldıktan sonra uzun süre zayıflamak için uğraşmıştı.

Endişe nedir öğrendim
Anne olmanın tarif edilemez bir his olduğunu söyleyen Çağla Şikel, "Kuzey'den sonra endişenin ne demek olduğunu öğrendim" dedi. Araba kullanırken bile korktuğunu söyleyen Çağla, "Merdivenden inerken kucağımda Kuzey varsa ona bir şey olmasın diye dua ediyorum" diye konuştu.

45 günde form tuttu
Hamileliği boyunca sadece 6.5 kilo alan Çağla, hızlı kilo vermesini "Allah'ın bir lütfu" sözleriyle yorumladı.
42 gün sonra podyuma çıktı
Alman topmodel Heidi Klum da doğum yaptıktan 42 sonra Victoria's Secret defilesine çıkmıştı.

(takvim)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 13:25

İLGİLİ HABERLER