Dünya
  • 2.2.2023 18:34

'Yılana dönüşecekler' dedi: İki çocuğunu zıpkınla katletti!

İki çocuğunda 'Yılan DNA'sı' olduğunu iddia eden bir baba çocuklarını katletti. ABD'de yaşanan olay tüyleri diken diken etti. Matthew Coleman isimli babanın 2 ve 10 yaşındaki çocuklarını zıpkınla öldürdüğünü itiraf ettiği davanın detayları kan dondurdu.Amerika Birleşik Devletleri'nin San Diego eyaletinde Matthew Coleman isimli bir adam iki çocuğunu katletti. Zıpkınla iki çocuğunu da öldüren baba korkunç olayı itiraf etti.

’Yılana dönüşecekler’ dedi: İki çocuğunu zıpkınla katletti!

2 çocuğunu Meksika sınırındaki Rosario'ya götürdüğünü söyleyen adam burada onları zıpkınla öldürdüğünü söyledi.2 çocuğunu Meksika sınırındaki Rosario'ya götürdüğünü söyleyen adam burada onları zıpkınla öldürdüğünü söyledi.

Karısı yüzünden iki çocuğunda da yılan geni olduğunu iddia eden adam yetkililere verdiği ifadesinde çocuklarının yılana dönüşmelerinden korktuğu için onları öldürdüğünü söylemiş.

Geçtiğimiz günlerde görülen dava 9 Şubat'a ertelenirken savcılar Coleman'ın cinayeti işlediği sırada akıl sağlığının yerinde olup olmadığına dair delil araştırıyor.

O ANLARI ARKADAŞINA MEKTUPLA ANLATMIŞ

Coleman, iki çocuğunu öldürmesinin ardından hapse girmişti. Burada aklından geçenleri arkadaşına mektupla anlatmış. Mektupta "Ben aldatıldım," diye yazmış, Bütün bunların bir yanılsama olduğunu söyleyen adam "Kendimi orada olmayan bir şeye inandırdım." diyerek o anları yazmış.

Güncellenme Tarihi : 2.2.2023 18:36

İLGİLİ HABERLER