YILDIRIM: "TUNCAY AVRUPA'DA FUTBOL OYNAMAK İSTİYOR"
İSTANBUL - Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, iç transferde henüz anlaşamadıkları Tuncay Şanlı'nın Avrupa'da futbol oynamak istediğini söyledi.İstanbul Erkek Lisesi'nde katıldığı panelde öğrencilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım, Tuncay'ın Birmingham ve Manchester City ile görüştüğünü belirterek, "Onlarla yaptığı görüşmelerden netice alamazsa burası onun yuvasıdır. Kalabilir diyeceğiz ve kalacaktır. Ama ilk düşüncesi Avrupa'ya gitmek" diye konuştu.
Aziz Yıldırım, transferde Roberto Carlos ve Wederson'u takıma kattıklarını belirterek, "Ali Bilgin'i de istiyoruz, çalışmalar sürüyor. Onun dışında Türkiye'de transfer edeceğimiz oyuncu yok. Kayserispor zaten futbolcu satmayacağını açıkladı" diye konuştu.
Dün gazetelerde 8 yerli 19 yabancı futbolcunun yazıldığını belirten Yıldırım, "Bizim şu an yabancı hakkımız yok. Bizde 8 yabancı oyuncu var...Şu an yabancı futbolcu arayışında değiliz. Ayın 19'unda federasyon ile kulüpler birliği toplantısında durum belli olacak" dedi.
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe maçında çıkan olaylarla ilgili Galatasaray'ın aldığı 5 maç seyircisiz oynama cezası konusundaki görüşünün sorulması üzerine de, "Önemli olan 5 maç değildir, alınan karardır. Karar maalesef geç alınmıştır. Danimarka-İsveç maçından 3-4 gün sonra karar alındı. Galatasaray maçı 1 ay önce oldu yeni karar alındı. Bu yanlıştır. Hemen 2-3 gün sonra karar alınmalı" diye konuştu. Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 18:17